Helkropsmassage

Lider du af spændte muskler, stress eller har du andre problematikker?

Så kan jeg med helkropsmassage hjælpe dig. Jeg har over 10 års erfaring med behandlinger. Selvom jeg har behandlet hundredvis af danskere, så ved jeg, at ingen kroppe er ens.

Helkropsmassage på den rigtige måde stimulerer kredsløbet, øger blodgennemstrømningen, fjerner affaldsstoffer, øger iltoptagelse i musklerne så ydeevnen forbedres. Og muskulaturen føles mere afslappet.

Her i klinikken får du fysiurgisk massage, som er en behandlende massage. Den består af strøg, vrid, æltning, tryk og udspænding som derved giver øget velvære og afslappethed. Regelmæssig massage hjælper din krop til at bevare sin afslappethed og dermed minimerer risikoen for skader og smerter.

Hvad hjælper helkropsmassage imod?

Hos De Små mirakler får du professionel behandling med fokus på afspænding, frigørelse af smerter og blokeringer. 

Helkropsmassage hjælper med at frigive endorfiner der giver kroppen en naturlig god følelse samt at det hjælper med at forbedre blodcirkulationen og lindre muskelspændinger.

 

Under behandlingen får du masseret din nakke, skuldre, ryg og ben.

Behandlingen med helkropsmassage er ideel imod:

Alt i kroppen arbejder sammen. Derfor giver en helkropsmassage mening, når du har smerter i kroppen og uro i hovedet.

Kroppens mange systemer som blandt andet styrer nerver, hormoner og energi fungerer i samspil med bindevævet i kroppen. Derfor er denne form for massage særligt givende.

Helkropsmassage er en gammel teknik, som på grund af dens helende virkning stadig benyttes.

Min behandling med helkropsmassage vil omfatte massage af nakke, skuldre, ryg og ben.

60 minutters behandling og du vil føle et øget velvære, både fysisk og psykisk.

Der er en række fordele, når det kommer til helkropsmassage, både fysiske og mentale. Blandt de mange bemærkelsesværdige fordele, kan der b.la. nævnes:

  • Reducering af stress og spændinger, så du føler dig mere afslappet og rolig.
  • Lindring af dine smerter, der er forårsaget af spændinger, ømhed eller skader.
  • Dine muskler bliver mere løsnet og afslappet, hvilket hjælper med at øge din fleksibilitet.
  • Et forbedret immunforsvar ved at massere din hund og blød væv.
  • Afslapning af din krop og sind, som medfører til en bedre søvn.

Bemærk at virkningerne kan variere meget fra person til person, da ingen kroppe er ens.

Ved en helkropsmassage er alle dele af kroppen involveret. Det gælder hoved, ansigt, ryg, arme, ben osv. Der kan anvendes forskellige massageteknikker til en helkropsmassage, og her kan der b.la. nævnes dybvævsmassage, sportsmassage og flere endnu.

Hvorimod en fodmassage udelukkende fokuserer på fødderne og underbenene, som kan have en positiv effekt på f.eks. hælsmerter. En hovedmassage har fokus på hovedbund, ansigt samt nakke og hjælper mod hovedpine, spændinger og stress.

Da man dækker hele kroppen ved en helkropsmassage, indeholder denne form for massage en lang række fordele og kan være rettet mod flere områder med spændinger, smerter eller stress.

Det betyder dog tværtimod ikke, at fodmassage og hovedmassage ikke gavner. Blot at de ikke er lige så omfattende og derved måske ikke lige så effektive, når det kommer til at behandle andre områder på kroppen.

Helkropsmassage hjælper dig med at slappe af i din krop samt sind, hvilket kan hjælpe med at gøre det lettere at falde i søvn. Derudover kan det påvirke medvirkende faktorer, der har indflydelse på din søvn. Her er der tale om en reducering af stress, spændinger samt smerter.

Bemærk at en helkropsmassage ikke kan erstatte en behandling af eventuelle søvnforstyrrelser, og det anbefales derved at konsultere med en læge, hvis du oplever søvnrelaterede problemer.

Smerter i skulderen er desværre blevet en meget kendt lidelse her i Danmark. Gentagne bevægelser og for tunge og ukorrekte løft er ofte grunden til smerter i skuldrene.

Skulderleddet er meget kompliceret sammensat og smerter andre steder på kroppen, kan derfor ende med smerter i skuldrene også.

En helkropsmassage vil både fjerne skuldersmerterne, men også smerterne hvor de udsprang af.

En musearm er betegnelsen for smerter i skulder, arm, hånd og håndled forårsaget af gentagne bevægelser. En musearm erhverves ofte under computerarbejde, men kan selvsagt også skyldes andre omstændigheder.

Du vil opleve, foruden de førnævnte smerter, at du kan have svært ved at åbne og lukke hånden.

En museskade er ikke nødvendigvis lokaliseret til smerter i armen. Den kan vise sig ved f.eks. stivhed i nakken og spændingshovedpine. Behandling af musearm skal derfor ikke kun omhandle problemområdet, men igen hele kroppen.

Myoser kan betegnes som en lokal muskelsmerte uden vævsskade. Det udløser store smerter, så snart der lægges et pres på musklen eller musklerne, der er infiltreret af myoser.

Under helkropsmassagen vil muskler og bindevæv blive æltet og infiltrationer vil dermed løsnes. Nakke og rygsmerter kan være invaliderende i din hverdag. Det er derfor vigtigt ikke at underkende behovet for løsnende massage.

Helkropsmassage virker både på sportskader og overbelastningsskader, men dine blokeringer bliver også fjernet. Det er altså ikke kun det ydre, som behandles. Men også dit indre. Energierne skal flyde frit og det er svært i en forkrampet krop med smerter.

Udover at afspænde hele kroppen forbedrer denne massageteknik også blodtilførslen og hjælper dermed din krop til at udskille affaldsstoffer. Det vil bla. fjerne eller mindske din migræne/hovedpine.

Stress bliver omdannet til en indre balance. Krop og hoved hænger sammen, både i fysisk forstand, men også åndeligt.

Det er derfor denne behandling virker.

Andre services

Healing og Clairvoyance

Healingsmassage

Shockwave terapi

Fedtfrysning

Scroll to Top