Styrk din spiritualitet

Styrk din spiritualitet i Middelfart

Før du kan tænde lys for andre, må du først tænde dit eget

Vil du gerne i gang med at finde ind til eller videreudvikle din spiritualitet og give den et ordentligt videns- og energiboost, så er dette intensive spirituelle kursus sikkert noget for dig 🙂
Det er et hold med 4-8 personer, som mødes lørdag og søndage i løbet af foråret 2020 i Middelfart. På Østergade 37
Kursusforløbet ‘Styrk din spiritualitet’ er bygget op omkring teori, frivillige hjemmeopgaver og guidede meditationer – en effektiv kombination til at åbne op, mærke energier, englenes nærvær og udvikle egen viden og indsigt. Med andre ord: Et kursus, der styrker din spiritualitet

Kursus-indhold

• Der vil blive undervist i flere spirituelle grundlæggende emner, bl.a. sjæl, aura, chakraer, farvernes spirituelle betydning, åbning af hjerte-         energierne.

• Der åbnes op for og samarbejdes med mange forskellige engleenergier.

• Der vil i løbet af de gange komme meget andet spirituel viden indover, helt afhængig af gruppesammensætningen.

• Der udleveres skriftligt materiale hver gang, inkl. forskellige teknikker og frivillige hjemmeopgaver, der udvikler og åbner op.

• Der foretages guidede meditationer og kanaliseringer fra engleverden, herunder fælles gruppe-healing, med efterfølgende afklaring af spørgsmål til det oplevede og til de billeder og symboler, der bliver modtaget af den enkelte deltager.

• Etablering af netværk med ligestillede med samme interesser.

Pris på weekend kursus 2.500-, kr

Humor

Bo er kendt for at dele sine dybe eksistentielle og spirituelle erfaringer på en uhøjtidelig og ofte meget humoristisk måde, så Bos kurser er også i høj grad præget af glæde.

Jordforbindelse

Bo Thomsen har en meget praktisk tilgang til spirituel udvikling. Som mentor deler han sine egne erfaringer gennem mere end 10 år med dig og giver dig masser af konkrete måder at omsætte dine indsigter og oplevelser på i din almindelige hverdag efter modulerne

Du vil få en personlig intens udvikling på mit spirituel kursus.

Har du endelig hørt på den hvisken inde i dig, der fortæller dig, at der findes mere, end hvad vi lige kan se og mærke? Måske du har fået tegn på, at du skal udvikle dine spirituelle evner?

Dine tanker har måske kredset om dit liv og om der er mere end bare den daglige trummerum? Mere end det der er nu. Føler du at du ikke lever helhjertet?

Så er mit spirituel kursus meget sandsynligt præcis det, du har brug for til at komme igang med at leve livet fuldt ud.

Jeg kan vejlede dig på din rejse udi den spændende og givende åndeverden.

Chakraer og deres betydning for dit velvære.

Dine chakraer kan muligvis have fortalt dig, at du skal arbejde med din spirituelle side. For at have balance i dig selv og i dit liv er det nemlig nødvendigt, at dine chakraer er i balance. Er de ikke det, så kan du nemlig opleve, at tingene ikke rigtigt lykkes for dig og du bliver ikke helt tilfreds med noget. Chakraerne er nemlig et bindeled mellem den fysiske verden og den åndelige verden.

Chakraerne er energipunkter, som sidder langs rygsøjlen. Hver især repræsenterer forskellige energier i kroppen. Kendskabet og forståelsen af disse, vil øge dit fysiske og mentale velvære.

Derfor er de 7 chakraer et vigtigt punkt i mit spirituel kursus.

Mine spirituelle kurser hjælper både dig og menneskerne i dit liv.

Denne slags kurser vil kunne hjælpe dig til et mere fyldestgørende liv.

Men din deltagelse i mine kurser vil også have stor betydning for andre mennesker. De nære personer i dit liv vil få stor glæde af, at du er ægte og i balance. Det vil sprede sig som ringe i vandet. Du vil opleve at blive en inspiration for andre. Og det kan være for alle – lige fra kassedamen i supermarkedet til kolleger og til dem der er helt tæt på dig. Fremmede vil kunne mærke det instinktivt på dig og du vil opleve at drage mennesker til dig, som har brug for støtte og da du er i balance, vil du have overskuddet til at hjælpe de vildfarne sjæle.

Mine spirituel udvikling kurser er for alle.

Mit spirituel kursus indeholder læring om de helt grundlæggende emner indenfor det spirituelle. Det er blandt andet emner som:

  • Viden om emnet sjæl – sjæl er et flyvsk begreb (så at sige..), så det vil jeg gøre enkelt for dig.
  • Forståelse af chakraer og deres farvers betydning samt hvordan du arbejder med dem og ikke imod dem.
  • Engleenergier og hvordan de kan hjælpe dig til øget indsigt i dig selv og i situationer hvor du har brug for hjælp.
  • Auralæsning og farvernes betydning.

Og en masse andre spirituelle emner og svar på forskellige spørgsmål, du som deltager må have.

Åndeverdenen og jeg vil rigtigt gerne hjælpe dig. Mit spirituel kursus er for alle nysgerrige sjæle og du behøver ikke have nogen kendte sprituelle evner. De vil komme helt af sig selv under mit kursus.

Scroll to Top