Sjælelæsning

Sjælslæsning

Sjælslæsning. Den dag du fødes tager din sjæl plads i dit hjerte. Din sjæl er lyset i dit hjerte og din forbindelse til det universelle lys, du er en del af.

Sjælslæsning viser dig lyset i dit hjerte og forbinder dig til din sandhed og den du er. Det bringer harmoni og mening i dit liv. Når du forbinder dig til din sjæl, kan du handle i tråd med den du er og skabe det liv, som passer til dig

Hvad får du ud af sjælslæsning:

Du får indsigt i dit højere livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl. Det forbinder dig til din sandhed, den du er i dit hjerte og et liv, der giver mening for dig. Du får konkret vejledning til, hvad du kan arbejde med for at forbinde dig til dit lys og din sjæl og fjerne eventuelle ubalancer, der forhindrer dig i det.

Hvad indeholder sjælslæsning: det er mulighed for få det optaget på mp3 fil

Sjælslæsning er 1 time med spirituel vejledning, der belyser den du er i dit hjerte. Din sjæl kender dit højere livsformål, dit potentiale, dine muligheder og dine unikke evner.

Du får konkrete råd til, hvordan du bevidst arbejder med dine spirituelle sider, så du højner din energi, åbner dit hjerte og forbinder dig til dit sjælslys, din sandhed og indre visdom.

Der er mulighed for spirituel vejledning hvor du kan stille spørgsmål og får svar på spørgsmål omkring din egen spiritualitet, din plads i det spirituelle univers og hvordan du bevidst arbejder med din spiritualitet.

For en samlet pris på 800 kr. får du:

  • 1 time med sjælslæsning
  • Råd og værktøjer til at forbinde dig til dit hjerte og dit sjælslys
  • Svar på hvem du er set i dit sjælslys
  • Afklaring af din rolle og dit højere livsformål
  • Belyst hvad dine unikke evner er og hvordan du bruger dem
  • Råd og vejledning til at åbne dit hjerte og forbinde dig til din sjæl og lyset i dit hjerte
  • En lydfil med optagelsen af sjælslæsningen
  • Vejledning fra erfaren healer og spirituel vejleder
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.