Shockwave behandling

Akut smertelindring og udbedring af skader med shockwave

Går du til dagligt og bliver generet af smerter og fysiske mén fra en gammel sports- eller arbejdsskade? Har du pådraget dig en permanent skade som følge af uhensigtsmæssig og vedvarende slitage og påvirkning af muskler og sener? Eller døjer du generelt med smerter og spændinger, når du udfører helt basale opgaver og bevægelser i hverdagen? Uanset hvilke kropslige udfordringer og skader, der måtte være tale om, er de ofte forbundet med svære gener og smerter, der er dybt invaliderende og begrænser kroppens mobilitet og funktionsdygtighed.

Heldigvis kan du effektivt komme sådanne problemstillinger til livs ved hjælp af såkaldt shockwave eller rettere shockwave behandling. Hos De små Mirakler er netop shockwave-teknikken én af vores mange kompetencer, og vi tilbyder kompetent og skræddersyet shockwave behandling til dig, der har akut brug for smertelindring såvel som total udbedring af ellers permanente skader.

Hvad hjælper Shockwave imod?

En enormt effektiv behandlingsform

Shockwave behandling er ikke bare en teknologisk avanceret og videnskabeligt efterprøvet behandlingsmetode, der virker. Shockwave er for rigtig mange et decideret “vidundermiddel”, der på meget kort tid kan forvandle en fysisk udfordret krop til en 100 % smertefri krop, der har genvundet hele og størstedelen af sin funktionsdygtighed. Alt sammen helt uden bivirkninger. 

Med shockwave er ingen kronisk skade eller kropssmerte permanent. Behandlingen kan nemlig fjerne smertesymptomerne, genetablere den fulde mobilitetsfrihed og styrke kroppens ydeevne. Shockwave-teknologien afspejler altså et væld af fordele, og den er særdeles effektiv imod de benævnte problemstillinger, som blot er et udsnit af nogle af de problemstillinger vi oplever mest her hos De små Mirakler.

Du vil med andre ord kunne mindske og udbedre dine kropssmerter betragteligt – hvis ikke eliminere dem fuldstændig. Faktisk er det påvist, at mellem 80-85 % behandlede patienter vil blive totalt smertefri eller opleve betydelig smertereduktion ved shockwave behandling.

Bedre rejsning og erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion, også kendt som impotens, er en tilstand, der påvirker mange mænd og kan have en betydelig indvirkning på deres livskvalitet og selvværd.

Hos vores klinik tilbyder vi effektiv behandling af erektil dysfunktion ved hjælp af shockwave behanding. Dette ikke-invasive og smertefri procedure anvender bølger til at stimulere blodcirkulationen og fremme vævsgendannelse i penis. Resultaterne kan være bemærkelsesværdige, med mange patienter oplever forbedret erektion og seksuel funktion efter blot få sessioner.

Kontakt os og få yderligere informationer om behandling af erektil dysfunktion.

3 hurtige

Hvad er shockwave?

Shockwave er højfrekvente lydbølger, der stimulerer kroppens reparationsevner.

Kan alle behandles?

Vi kan behandle personer over 18 år. Du opfordres til at komme til en gratis konsultation for at vi kan vurdere din egnethed.

Hvornår ses resultatet?

Den endelige effekt viser sig op til 6 måneder efter behandlingsforløbet.

Selve shockwave behandlingen

Shockwave behandling er kortvarig, det tager ca. 15 min at, give de 1500-4000 chokbølger, som er nødvendige alt afhængig af skade. Når chokbølgerne leveres til vævet, sker det ved en markant slagslyd, og følelsen er intens, men ikke over smertetolerancegrænsen. Dér hvor selve skaden er, kan følelsen være meget intens.

De fleste føler sig ofte lindret allerede efter én behandling. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter og området hvor der er blevet behandlet kan være lettere irriteret eller der kan opstå lidt rødme.

Vi anbefaler typisk 3-6 shockwave behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. Behandleren lokaliserer og undersøger det beskadigede område, og I gennemgår diagnosen sammen inden selve behandlingen. Metoden er fuldstændig sikker.

Hvor mange behandlinger og hvor ofte

Vi anbefaler typisk 3-6 shockwave behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. Behandleren lokaliserer og undersøger det beskadigede område, og I gennemgår diagnosen sammen inden selve behandlingen. Metoden er fuldstændig sikker.

Vil du vide mere om shockwave behandling?

Så send os en mail på bo@desmaamirakler.dk ring med det samme på 21272948 – så hjælper jeg selvfølgelig meget gerne 🙂

OBS! Du skal være opmærksom på, at denne behandling ikke anbefales til gravide, kræftramte, ved behandling af blodpropper eller brug af pacemaker.

Ofte stillede spørgsmål

Shockwave behandling koster 400 kr. pr. gang

Der smøres altid Coolgel på området, der skal behandles. Det gøres både for at nedkøle huden, og for at shockwaven kan glide uhindret på huden. Coolgel er det samme, som de fleste kender fra scanninger.

Ja, det er helt sikkert at blive behandlet med shockwave. Der er ingen kendte bivirkninger.

Nej, shockwave behandling er generelt smertefri. Mange patienter rapporterer kun en følelse af let tryk eller prikken under proceduren. Vores erfarne personale vil sikre, at du føler dig komfortabel og afslappet under hele behandlingen.

Hvis effekten efter en periode på et 1/2 år falder, kan du vedligeholde med et par behandlinger.

Jeg bruger en fokuseret og radierende shockwave – udstyret kan også behandle strækmærker og celulitte.

Massage på den rigtige måde stimulerer kredsløbet, øger blodgennemstrømningen, fjerner affaldsstoffer, øger iltoptaget i musklerne så ydeevnen forbedres. Og muskulaturen føles mere afslappet.

Her i klinikken får du fysiurgisk massage, som er en behandlende massage. Den består af strøg, vrid, æltning, tryk og udspænding som derved giver øget velvære og afslappethed. Regelmæssig massage hjælper din krop til at bevare sin afslappethed og dermed minimerer risikoen for skader og smerter.

Kan anbefales til den trænende som hurtigere restituerer og til den ikke så aktive stimuleres musklerne og kredsløbet

Andre services

Healing og Clairvoyance

Helkropsmassage

Healingsmassage

Fedtfrysning

Scroll to Top