Priser

Priser 2024

Healingsmassage / Soul & Body massage

Varighed: 45 min

Pris: 700,- kr

Shockwave- terapi

Varighed: 30 min

Pris: 400,- kr

Clairvoyance

Varighed: 60 min

Pris: 1000,- kr

Fedtfrysning

Varighed: 60 min

Pris: 995,- kr

SBTC healing

Varighed: 45 min

Pris: 700,- kr

Sjæle snak

Varighed: 1 time

Pris: 800,- kr

En fair clairvoyance pris – alle skal have råd.

Mit kald i livet er at hjælpe og guide mennesker, der har behov for min ekspertise og de åndelige vejlederes støtte.

Med det vil jeg sige, at alle skal have råd til at få den nødvendige hjælp til at finde den rigtige vej i livet.

Derfor er mine priser holdt nede og ikke høje, som det ses nogle steder.

Jeg er her for at hjælpe dig og dine. Ligegyldigt om du står i en svær situation eller bare har behov for åndelig støtte til din personlige udvikling, så skal der være råd til det. Det er dit liv. Og du fortjener et liv med alle muligheder og uden de ødelæggende blokeringer, jeg kan hjælpe dig af med. Og det er muligt med min lave clairvoyance pris.

Mine clairvoyance priser er for alle.

Sjælerejser og udrensninger koster 800 kr. for en time. Min healing og clairvoyance pris er en 60 minutters clairvoyance session for 1000 kr.

Har du behov for disse tjenester eller behandlinger er pengene givet godt ud. Indenfor mit felt er der nemlig både livsændringer, ændringer i tankemønstre, spirituelle og spændende oplevelser, som giver dig så meget mere end en time i neglesalonen eller shoppingture i diverse butikker.

En sjælerejse er f.eks. nok noget af det mest spændende, du vil kunne opleve. Og det hele handler om dig. Du er nemlig den vigtigste i dit liv.

En sjælerejse kan give dig et helt nyt perspektiv og er en spændende rejse igennem tid. Tidligere liv vil blive åbenbaret og kan hjælpe dig til at forstå dit nuværende liv. Måske du ønsker afklaring på et uforklarligt traume. Det er præcis det en sjælerejse kan. Det er en fantastisk spirituel oplevelse og du vil få et nyt syn på dig selv, når du oplever din sjæls mange liv og oplevelser.

En udrensning af dit hus vil give dig fred og tryghed, hvor du ellers ville være generet eller måske endda bange. Du vil have en følelse af at blive overvåget, mærke temperaturændringer og måske se noget, du ikke kan forklare.

Som clairvoyant vil jeg komme til dig og fjerne den uønskede energi i dit hjem. Ubehagelige og ikke velkomne ånder er ikke hensigtsmæssige at have i huset.

Når jeg hjælper dig af med dem, hjælper jeg samtidigt ånden eller ånderne videre.

Det kan også bare handle om energi fra tidligere beboere. Men det mærker jeg og mine åndelige vejledere nemt.

Og sidst men ikke mindst vil en session med clairvoyance hjælpe dig til at komme videre i livet og få fjernet de blokeringer, der stopper dig i at være den bedste udgave af dig. Clairvoyance eller klarsyn er psykologisk vejledning fra den åndelige verden. Du vil få en accept af din fortid og en indsigt i din fremtid.

Og som sagt, alt sammen med den uundværlige hjælp og rådgivning fra åndeverdenen som jeg ikke kan undvære. Derfor min lave clairvoyance pris.

Et helt nyt liv til en fair terapi pris.

Jeg tilbyder samtaleterapi, hvor vores fælles mål vil være at vende de uhensigtsmæssige tankemønstre du har opbygget og samtidigt forstærke de givende. Du vil både kigge på dig selv og på dine relationer. Samtidigt vil du lære altid at blive på din egen banehalvdel. Du kan nemlig kun styre dig selv. Men det kan du ikke, hvis negative tanker tager over.

Jeg vil garantere at mine samtale sessioner, vil vende dit liv på hovedet. Hvis du ønsker det selvfølgelig. Jeg er mit ansvar som både clairvoyant, healer og terapeut meget bevidst. Men det endegyldige ansvar ligger hos dig.

Et nyt og bedre liv for 700 kr. i timen.

Hvorfor så billige terapi priser?

Som før nævnt så skal min hjælp være for alle, der har behovet. Med min overkommelige clairvoyance pris skulle min og mine åndelige vejlederes hjælp, være mulig at få.

Alle har nemlig ret til et godt liv. Alle har ret til at være sig selv og ikke blive holdt nede af tidligere dårlige erfaringer og tankemønstre.

Min lave clairvoyance pris og mine overkommelige healing priser, skal hjælpe dig, til at blive dig. Forstå dig selv. Tilgive dig selv.

Har du kæledyr, der er i ubalance og lider, så er det også muligt at få healing til en fair pris. Intet er værre, end når vores elskede har det svært.

Den billigste healing pris fås hos mig.

Healing er faktisk en svær behandling at sætte pris på. Jeg er jo kun en kanal for den universelle energi, der healer dig. Så ja, jeg er meget nødvendig – men det er universet, der gør det meste af arbejdet.

Selvfølgelig kommer man ikke sovende til jobbet som healer, så løn er ok. Men det er lidt svært at fastsætte lige så vel som min clairvoyance pris til clairvoyance sessionerne, hvor de åndelige hjælpere har en stor betydning. Derfor er prisen også lav. 45 minutters healing for 500 kr.

Skal din hund helbredes fysisk og mentalt via healing, så koster det 300 kr. for 30 minutter.

Din hest kan sandelig også heales. 50 minutter for 700 kr.

Dit elskede kæledyr vil få en behandling, der virker. Helt naturligt og uden kemi.

Healing er en gammel behandlingsform, der healer dig på flere planer. Du vil blive repareret mentalt, fysisk og sprituelt ved hjælp af et styrket flow i din energi og en aktivering af dine egne helbredende kræfter.

Kontakt mig for at høre mere om mine givende og helbredende behandlinger og min clairvoyance pris.

Afbestilling

Afbestilling skal ske senest 24 timer inden behandlingen starter.

Skulle uheldet være ude og du bliver akut forhindret, prøver vi at gøre alt for at sælge din tid. Hvis det ikke lykkes, vil du blive faktureret 50 % af behandlingens pris.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.