Samtale sessioner

Body terapi & Samtale sessioner

Du er velkommen til at komme og tale med mig, hvis du ønsker at finde vejen hjem til dig selv.

Hvis du ønsker et naturligt selvværd og en naturlig selvtillid.

Hvis du ønsker at slippe gamle begrænsende tanker og overbevisninger.

Hvis du ønsker at blive den bedste udgave af dig selv.

Jeg kan hjælpe dig, hvis dine tanker får lov til at fylde og løbe afsted med dig.

Hvis du ikke formår at stoppe rækken af katastrofetanker, der bider sig fast, og udløser en følelsesmæssig reaktion, du ikke har kontrol over.

Hvis dine tanker og følelser om dig selv eller andre er begrænsende, negative, irettesættende og/eller devaluerende.

Jeg hjælper og støtter dig, til at blive den bedste udgave af dig selv.Vi arbejder med dine tankemæssige overbevisninger, du lærer at blive på din banehalvdel, og at tale din sandhed kærligt herfra.

Du lærer at finde ud af, hvad der nærer og hvad der dræner dig.

Du lærer at opfylde dine egne behov, så du ikke længere er fange af behovet for andres anerkendelse og kærlighed.

Hvis dine tanker drejer rundt i en spiral af uhensigtsmæssige tankemønstre, er det ofte ikke noget du selv kan ændre. Du har brug for redskaber og hjælp.

Igennem vores samtalesessioner vil vi tale om alt det, der ligger til grund for din irrationelle angst. For der ligger altid noget til grund for katastrofetanker og generaliseret angst. Det er nemlig dit sind, der ihærdigt prøver at fortælle dig om dine skadelige blokeringer indeni. Du er nødt til at reagere på dette for at få det bedre.

Katastrofetanker er en angst inde i dig selv, som du projicerer ud i noget andet, udenfor dig selv.

Du vil være bange for at miste kontrollen over de fortrængte traumer og følelser, som har bragt dig ulykke og sorg. Fortrængninger kan ikke holdes nede for evigt og de vil manifestere sig i forskellige psykiske reaktioner. Katastrofetanker er kun én af dem.

Desværre er generaliseret angst og katastrofetanker en lidelse, der af nogle læger forklares med almindelige bekymringer om livets udfordringer og derfor ikke behandles. Dette er meget forkert.

Under samtale terapi vil vi gå på opdagelse i de situationer, der har været skyld i, at disse fortrængte følelser opstod. Når du bliver bevidst om dem og bevidst om, at dit sind faktisk arbejder sammen med dig og hjælper dig, så vil du kunne genkende dine reaktioner og anerkende dem. Dette vil give dig et forspring, når hjernen begynder at kredse om alt muligt forfærdeligt, der kan ske.

Kendskab til dit indre liv er nødvendigt for at opbygge og vedligeholde et sundt sind.

Samtale terapi vil forvandle dine begrænsende tanker til sunde og undrende tanker i stedet for.

Lær at leve livet fuldt ud.

 

Scroll to Top