Massage i Middelfart

Få mere energi med massage i Middelfart

Med massage hos De Små Mirakler i Middelfart vil du opleve et resultat af mindre smerte og mere bevægelighed i kroppen. Uanset om du har behov for afslapning eller lindring af muskelsmerter, er healingsmassage det perfekte valg for at genoprette balance i krop og sind. Din livskvalitet er vigtig for mig, og at din krop er i den bedste version, den kan være!

Jeg er en passioneret behandler, som har ekspertisen og viden til at sammensætte en behandling til netop lige dine behov, som vil hjælpe dig af med dine smerter og få mere bevægelighed i din krop.

Soul & body massagen foregår sådan, at vi først tager en snak omkring dine symptomer, så vi har styr på, hvor du mangler energi og hvilke resultater, vi skal frembringe med massagen.

Efter samtalen kommer du op og ligge på briksen, hvor jeg, som din healer begynder at massere og heale din krop. Ved denne massage og healing genskabes tabt energi for din krop og sjæl, og undervejs fjerner jeg små ubalancer i din krop.

Både under, gennem og efter behandlingen vil du føle dig afspændt og lettere i både krop og sjæl – hvilket er formålet med den alternative behandling. Når du går fra behandlingen hos os , vil du have mere energi, men det endelige resultat vil du mærke når dagligdagen igen begynder, og du har mere energi og overskud til hus, børn og meget andet.

Har du oplevelsen af, at din krop er tung, og mangler du energi til dagligdagens både store og små gøremål? Går du og har ondt både her og der i hele kroppen? Kan du ikke sætte ord på eller en finger på, hvad der er galt – med du er bare klar over, at der er noget galt, og der er noget, der ikke er, som det skal være? Har du fysiske symptomer, som ikke kan forklares, men som hellere ikke vil gå væk eller forsvinde? Og føler du til tider, at du er ved at blive ”kvalt”?

Alle disse symptomer kan være meget svære at erkende og give svar på. Det kan være symptomer vi kun oplever engang imellem – måske er der endda bestemte situationer, der frembringer eller fremprovokerer dem. Det kan være symptomer vi gemmer væk for andre, og dermed går vi med dem selv. Ligegyldigt hvilke symptomer du har – om de er store eller små – kan vi  hjælpe dig videre i livet med en afslappende og rensende soul-bodymassage / healingsmassage, der er god for både krop og sjæl.

 • Muskelterapi
 • Healing / Healingsmassage
 • Clairvoyance

Ved første behandling sammensætter de behandlingsformer som du vil have glæde af i din gode udvikling.

Oplev Soul & Body Massage i Middelfart

En soul & body massage, hvor du både får en behandling med healing og massage, som kaldes for healingsmassage. Det er som nævnt både godt for krop og sjæl. En tung krop, der mangler energi kan nemlig give ondt i kroppen og muskelspændinger, som du gennem terapi nemmere slipper af med.

Så har du ondt i benene, skæv ryg, ømme muskler, hold i lænden, muskelsmerter, smerter i lænden, iskiassmerter, myoser, rygsmerter, ondt i lænden eller hold i nakken, kan det være et tegn på en tung og energiforladt krop, der trænger og har behov for en dejlig omgang soul-bodymassage / healingsmassage og velvære.

Prøv vores Soul & body massage og healingsmassage, som er kropsterapi, der løsner din krop og samtidig påvirker din sjæl og bringer ny energi ind i din krop. Med ny energi vil ondt i kroppen, muskelspændinger, muskelsmerter og rygsmerter være fortid, og dermed vil almindelig massage være velvære, der i længden vedligeholder din nye energi, en sund krop og en frisk sjæl, alt dette og meget mere med vores service healingsmassage.

Healingsmassage der skaber forandring

Soul & Body massagen er en form for healing massage / healingsmassage, der virkelig kan skabe en forandring i dit liv – Her løsner vi op for spændinger i musklerne, vi kan afhjælpe søvnproblemer eller også kan det ganske enkelt bare være en afslappende massage for at forkæle dig selv eller en du holder af. Så lad dem prøve en fantastisk omgang healingsmassage

Healing massage / healingsmassage er en meget blid form for massage, hvor der virkelig bliver fokuseret på energien og der, hvor du mangler de spirituelle energier. Der bliver især lagt vægt på at aktivere de mange af kroppens energicentre, som alt sammen gerne skulle hjælpe med at heale din krop, sjæl og sind. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse og prøv en utrolig afslappende healing massage / healingsmassage her i Middelfart på klinikken De Små Mirakler.

Healingsmassagen er god mod:

“Et andet brugt term inde for dette fag er Healingsmassage. Det er dog ikke så brugt men healingsmassage er en fin måde at betegne det på også.”

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive og få en uforpligtende samtale omkring dine behov for en healende massage /healingsmassage.

Derfor skal du vælge os til massage i Middelfart

De Små Mirakler er altid til rådighed for dig når du ønsker en massage / healingsmassage i Middelfart. Det er nemt og tilgængeligt og du får ikke bare en almindelig massage hos os, her er det en ny oplevelse for dig hvor der er mulighed for;

 • Både få en lækker massage / healingsmassage der løsner op og har behandlende effekt
 • At få mulighed for at få dybere indsigt i dig selv og dit virke med en god omgang healingsmassage.

Der er ideelle muligheder for at få noget for pengene når du skal til massør i middelfart, netop fordi du er sikret at få noget ud af det – om det er på den ene eller anden måde.

Der er ingen grund til at gå til en almindelig massør, når du kan få noget med her hos os, som du ikke ville have fået med hos en almindelig massør. Vores healingsmassage er mindst ligeså god.

10 fordele ved healingsmassage

Det kan være en alvorlig sag at have for højt blodtryk. Det kan lede til hjerteanfald, nyresvigt og meget andet. Der er mange ting der kan forårsage forhøjet blodtryk, ting som stress angst og sågar også vrede. En god måde at imødekomme disse tendenser er nemlig massage /healingsmassage, som får systemet til at slappe af. Det nedsætter simpelthen stresshormonerne i kroppen og har dermed en gavnlig effekt på for højt blodtryk.

Massage aktiverer det parasympatiske system som udskiller de hormoner der gør at vi får en følelse af velbefindende. Det er dermed med til at give dig mulighed for at slappe af i muskler og sind. Det løsner op i musklerne og ved at få løsnet op i musklerne kan det være med til at det afspejler sindet også.

Det er en god ide at følge lægens instrukser ift. skadesbehandling. Og fysisk terapi i den forbindelse har en super gavnlig effekt. Men som supplement til skadesbehandling, så er massage en rigtig god løsning, da det øger blodcirkulationen omkring det skadede område. Det kan være at du har fået en henvisning af din læge i Middelfart, og i den forbindelse ønsker at opsøge noget supplerende til din skade, ved massage i middelfart.

Massage spiller en vigtig rolle i at rense kroppens naturlige ophobning af toxiner i kroppen ud. Det er med til at løsne div. ting fra musklerne og dermed få kroppen til bedre at kunne slappe af på længere sigt.

Massage på et ugentligt eller månedligt basis kan gøre vidundere for en dårlig postur og mindsket fleksibilitet i kroppen. Det kan have mange negative følgevirkninger for et menneske at have dårlig postur, både fysisk og psykisk.

Et stærkt immunsystem er et stærkt menneske. Det er her alle vores sygdomme skal forbi før de får lov at udvikle sig i kroppen, og her kan massage være med til at skabe grundlag for et stærkt immunsystem. Hvis du ønsker et bedre immunsystem og fx. gerne vil have massage i middelfart, så er dette en god mulighed.

At få blodcirkulationen til at stige er gavnligt for vores mange kirtler i kroppen. Det stimulerer dem og aktiverer deres effekt på kroppen. Blodcirkulationen er en vital funktion for kroppens velbefindende og denne øges når du modtager massage.

Stress er snart en folkesygdom. Det er noget vi alle oplever og specielt her i den vestlige del af verdenen, hvor vi er meget præget af de nye teknologier vi hele tiden udvikler. En af de bedste måder at holde dine stresshormoner på normale niveauer er ved at få en massage og få renset ud i kroppen. Det udskiller endorfiner og serotonin som er hormoner der er med til at give dig en følelse af velbefindende, og denne følelse er med til at få dig til at slappe af og minde dig om at have mere tid til dig selv og dit følelsesliv.

Det er en kombination af mange af de ovenstående, positive effekter, der er med til at skabe grundlag for at massage kan have en lindrende effekt på smerter. Det er via øget blodcirkulation, udrensning og mange andre variabler der gør at du opnår lindring i dine smerter. Det gør sig gældende uanset hvilke typer af smerter, så er der en matchende teknik, som man vil benytte, afhængigt af din tolerance over for smerte osv.

Det er ikke kun hvis du har sukkersyge at det er gavnligt for dig at få reguleret dit blodsukker. Det er godt for os alle at have et stabilt blodsukker. Her er massage en god løsning og det kan øge mobiliteten og elasticiteten i kroppen hvilket har en gavnlig effekt på dette. Kontakt os hvis du har brug for en massage i middelfart.

Massage og bivirkninger

Massage og bivirkninger er naturligt, og der kan opstå følgende reaktioner i kroppen. Det er kroppens positive svar på, at en udrensning foregår.

Du vil ofte opleve at ens næse næsten altid stopper til under en massage. Det er kun gode tegn, da det er kroppens måde at sige den har brug for “hjælp” og massagen har haft en god effekt på din krop.

Typiske og naturlige symptomer der kan opstå efter massage:

Jeg har erfaringer med

 • Træthed & ømhed i kroppen
 • Hovedpine/migræne
 • Skoliose
 • Fordøjelsesproblemer
 • Tinnitus/støj
 • Øge overskud/energi
 • Forbedre restitution i forbindelse med sport
 • Facetledssyndrom
 • Skabe indre ro og bedre kontakt med dig selv
 • Velvære og psykisk overskud
 • Stress og følger af samme
 • Bedre selvværd
 • Angst og depression
 • Reducere eller fjerne smerter og spændinger (bla. ryg/nakke/skulder/hofteproblemer)
 • Kortvarig utilpashed som f.eks. hovedpine, svimmelhed og/eller kvalme
 • Spændingshovedpine
 • Skævt bækken/hofter
 • Kroniske smerter
 • Hold i nakken / ryg
 • Øget sårbarhed/let til gråd
 • Humørsvingninger
 • Vrede

Det er også normalt, at dit søvn- og drømme mønster påvirkes.

Andre services

Healing og Clairvoyance

Helkropsmassage

Shockwave terapi

Fedtfrysning

Scroll to Top