Spirituel udviklingsgruppe

Spirituel udviklingsgruppe

Er du klar til at åbne op for at få spiritualiteten ind i din hverdag?
Kunne du tænke dig at få nogle redskaber til nemmere at lukke spiritualiteten ind i din hverdag?
En oplevelse for livet.
Du har nu mulighed for at deltage i vores work shop, med max 10 deltagere.
En oplevelse, hvor du går hjem rigere om dig selv og hvad du indeholder.
Pris 100,- kr
Det spirituelle vil rigtig gerne hjælpe dig.

Spiritualitet kan rent faktisk ændre dit liv fuldstændig. Det kan være vejen til at gøre dig glad, rig og lykkelig. Og det er en nem vej.

Når det alligevel går galt skyldes det ofte, at man har fordybet sig så meget i metieren at man mister overblikket. Man roder rundt i tabelopslag, komplicerede udregninger, huskeregler og kan hverken finde hoved eller hale i begrebet. Man hiver sig selv i håret over sværhedsgraden og synes bare at synke længere og længere ned i et mudderhul. Det er klart at det blot er et spørgsmål om tid før man i sådanne situationer lægger spiritualitet på hylden. Lysten forsvinder ganske logisk og naturligt når resultaterne udebliver.

Det er når vi får spiritualiteten til at virke i hverdagen og konkret føler hjælp og vejledning fra disse ideer, at vi bliver inspireret til at gå videre med udforskningen af hvad rolle spiritualitet kan spille i vores liv. Så den rigtige vej at gå, er altså den nemme vej! At fokusere på kernen i et begreb og få det til at spille i hverdagen. Det både lyder – og er – egentlig ganske enkelt.

Glem i første omgang alt der kræver et tabelopslag, eller at du sidder med en regelbog ved din side, eller har brug for andre hjælpemidler. I gennemgangen af de spirituelle begreber er søgt at vise dig indgange til hvorledes du kan få det til at spille i hverdagen.

At være spirituel betyder at man vælger at tro på en hel masse forskellige ting fordi de virker! Så enkelt er det faktisk et langt stykke hen ad vejen. Man oplever glæde – eksempelvis ved ideen om at et højerestående væsen er i ens nærværd og passer på en, hvorfor man vælge at tro herpå. Man oplever at tankemåder om hvorledes man kan forhindre dårlige energier i at komme ind til ens person, rent faktisk virker, hvorfor man begynder at gå rundt og forestille sig at man er omgivet af en usynlig hvid farve. Man finder glæde og nytte i de spirituelle ideer, hvorfor man tager dem til sig. Det er meget enkelt og meget effektivt. Tro på noget ydre, og få den indre styrke til at turde forløse dit rigtige liv.

Glæd dig til nogle spændende timer, hvor vi blandt andet skal:

  • Kort intro – lære hinanden at kende
  • Forventninger til dagen
  • Kort meditation
  • Drømme/ønske-manifestation
  • Lidt om chakra
  • Guidet åbning således du modtager af budskaber fra åndelig guider.
  • Guidet lukning
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.