Massage til nakkesmerter og rygsmerter

Døjer du med ondt i nakken eller smerter i ryggen?

Du er langt fra den eneste, som døjer med smerter i nakke- og rygområdet. Ifølge Sundhedsstyrelsen vil omkring 60-70% af den voksne befolkning i Danmark døje med nakke- og rygsmerter i løbet af deres liv. Hos De Små Mirakler har vi din trivsel og dit velvære i højsæde, og vi tilbyder effektiv helkropsmassage for at komme dine nakke- og rygsmerter til livs. Massage kan være en virksom metode til at behandle smerter, som forårsages af muskelspændinger.

Hvad er effekten af massage til nakke- og skuldersmerter?

Der anvendes en række forskellige tilpassede messageteknikker til at øge blodcirkulationen i de opspændte muskler. Den øgede blodcirkulation er med til at fremme helingen af områder ramt af inflammation. Du vil opleve, at din bevægelighed forbedres og opnår en øget fleksibilitet i opspændte muskler og led. Massagen har en afslappende effekt, og når dine nakke og rygmuskler begynder at slappe af igen, kan det være med til at sænke stress og forbedre din søvn.

Vigtigt at vide inden du vælger massagebehandling af nakke- og rygsmerter

Massagebehandlingen kan i nogle tilfælde være en meget effektiv metode til at formindske ømhed og smerter i nakke- og rygområder. Ved stærke nakke- og rygsmerter anbefaler vi, at massage ikke bliver en erstatning for andre nødvendige behandlingsformer eller forudgående konsultation med en læge eller fysioterapeut.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.