Oliemassage / Fedtfrysning​

En pakke løsning til kun 1.500 kr. pr behandling. Spar 200kr pr behandling

Få løsnet musklerne inden fedtet fryses væk ​

Få dine muskler løsnet op inden fedtfrysnings behandlingen. Føl dig frisk, rørig og fuld af energi inden behandlingen starter.

Behandling starter med en gang oliemassage for at løsne kroppen op og give fornyet energi.

Efter begynder fedtfrysningsbehandlingen hvor at fedtceller nedkøles til et temperaturområde fra 0 til -15°C alt efter maskine og behandlingsområde.

Du kan forvente at området minimeres med 20-30%. Du skal forvente 1-3 behandlinger. Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater. De fleste opnår den bedste effekt efter første behandling. 

Oliemassage inden behandlingen hjælper med at mindske ømhed og hjælper med at give energi til kroppen både inden og efter behandlingen.

Benyt dig af vores pakketilbud og få en oliemassage og fedtfrysning behandling til 1.500 kr. Normalpris er 1.700 kr.

3 hurtige

Hvordan foregår det?

Starter med Oliemassage for at løse musklerne op og give kroppen mere energi. Efter begynder fedtfrysning hvor fedt depotet nedkøler/fryse, hvorefter fedtcellerne krystaliserer og udstødes af kroppen.​

Hvor mange behandlinger?

Du skal forvente 1 til 3 behandlinger. Starter altid med oliebehandling for at give kroppen energi både før og efter. Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater.​

Hvornår ses resultatet?

De fleste kan se en umiddelbar effekt af fedtfrysningen, den endelige effekt viser sig op til 6 måneder efter behandlingen. Oliemassagen vil få ens krop til at føle sig mere afslappet og med ny energi.

Besøg vores klinik

Østergade 37 5500 Middelfart

Ring til os

21 27 29 48

Skriv til os

bo@desmaamirakler.dk

Olie massage - en skud af ny energi​

Oliemassage er kropsmassage, der hovedsageligt anvender tryk (akupressur). Olie påføres for at gøre det muligt at massere kroppens muskler i dybden. En oliekropsmassage får en til at føle sig frisk, rørig og fyldt af energi. 

Message & healing er et gammelt kropsterapeutisk håndværk der kan heale, helbrede og styrke. Vores massage skal skelner sig fra thai massage hvor at muskerne bliver løsnet med hård pres. Vores massage fokusere på at løsne muskerne med akupressur der forbedre kroppen til gennemgå fedtfrysning behandling.

Disse bevægelser hjælper med til at:

• Justere knogle struktur
• Øge fleksibilitet
• Løsne spændinger
• Stimulere indre organer
• Bringe kroppens energier i balance

Massage bliver hos os altid kombineret med oliemassage således at vi altid får varmet kroppens muskler ordentligt op inden der arbejdes i dybden.

Fedtfrysning - Populær og godkendt behandling

Efter der er foretaget millioner af behandlinger på verdensplan, har det vist sig at fedtfrysning er en attraktiv behandling og er også godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

En fedtfrysningsmaskine er ikke et avanceret produkt. Den består primært af forskellige håndtag, som trækker fedtdepotet ind i håndtaget via vakuum. Varmeplader i håndtaget starter en kort opvarmning af huden, hvorefter kølepladerne i håndtaget starter en fedtfrysningsbehandling.

Vores behandlere optimerer og justerer maskinen i forhold til den enkelte kunde og det område, der skal behandles. Efter ca. 45 minutter er behandlingen færdig og området masseres med hænder og vores G5-massagemaskine, eventuelt suppleret med shockwave behandling.

Vi kan anvende fra 1-4 håndtag på kroppen ad gangen.

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men derimod en måde at reducere fedtdepoter, der ikke kan tabes ved kostændring og træning. Behandlingen kan ikke fjerne fedtceller mellem muskler og organer.

Der kendes ikke til alvorlige bivirkninger af fedtfrysning. Det behandlede område kan være rødt eller endog blåligt i flere dage. Der kan være kortvarig følelsesløshed på det behandlede område, men det er overfladisk og forsvinder i løbet af et par dage.

Vigtigt at vide efter behandling

Drik vand
Drik masser af vand og undgå at indtage alkohol de første par uger efter behandlingen, da det binder fedtcellerne.

Massage af området
Massér området hver dag de første uger efter behandlingen for hjælpe kroppen med at udskille de døde fedtceller og skulpturere kroppen.

9109B84F-865B-4585-8363-F034F4346E27

Efter Fedtfrysning behandling - af med løs hud

Efter fedtfrysningsbehandling kan der opstå steder med løs hud, da fedtdepoterne er reduceret. Her anbefaler vi muskeltoning og opstramning af huden ved hjælp af elektroniske signaler, der stimulere muskerne.

 

Andre services

Helkropsmassage

Healingsmassage

Shockwave terapi

Fedtfrysning

Scroll to Top

Nyhed - Behandling efter fedtfrysning

Efter fedtfrysningsbehandling kan der opstå steder med løs hud, da fedtdepoterne er reduceret. Her benytter vi Ultratone til at stramme løs hud.