Massage mod migræne - en effektiv behandling

Søger du massage mod migræne eller hovedpine?

Migræne og hovedpine er et alment helbredsproblem hos mange. Migræne har en høj indvirkning på dit velvære, og det estimeres at 12-15 % af befolkningen på verdensplan døjer med migræne. Hovedpine er mere udbredt end migræne og mange vil opleve perioder med hovedpine i løbet af livet. Det estimeres at omkring halvdelen af befolkningen vil opleve hovedpine i større eller mindre grad i løbet af livet.

Fysiurgisk massage en naturlig måde at afhjælpe migræne og hovedpine

Helkropsmassage kan være en effektfuld metode til at mindske gener fra migræne og hovedpine. Massagen mod migræne har til formål at reducere dine gener og smerter, samt dæmpe frekvensen af dine anfald. Stress kan være en faktor, der kan udløse migræne og hovedpine, hvorfor massagens afslappende effekt medvirker til færre migræneanfald. Tilmed oplever mange en forbedret søvnkvalitet efter massage mod migræne. Den forbedrede søvnkvalitet har ligeledes en positiv indvirkning på at mindske migræneanfald.

Massage mod migræne med triggerpoint terapi

Vi anvender blandt andet triggerpoint terapi til behandling mod hovedpine og migræne. Terapiformen har til formål at identificere dine spændingspunkter, som forårsager din migræne eller hovedpine. Ved at behandle dine trigger points, er formålet, at du oplever færre smerter, færre anfald, og større bevægelsesfrihed.

Scroll to Top