Healing og Clairvoyance

Få stærke redskaber med healing og clairvoyance

Healing og clairvoyance er stærke redskaber, der kan skabe overblik over dit liv i fortid, nutid og fremtid. Samt vise dig muligheder og give dig vejledning i forhold til din videre færd. Dermed kan healing og clairvoyance bruges i mange forskellige situationer.

Formålet med clairvoyancen er, at formidle rådgivning om og til din livssituation med hjælp fra den åndelige verden. Efter en kort intro får du sat fokus på dine hovedproblemer og bliver bevidst om, hvordan du kan løse dem samt løsningsforslag til, hvordan du kommer videre i dit liv ud fra din nuværende situation og råd til din videre personlige udvikling.

For mig er det vigtigt at mærke, hvordan du har det, hvordan du har haft det i dit liv, og hvad det gjort ved dig. Vi kommer ind på hvad eller hvem der blokerer dig fysisk- og psykisk i at komme videre, og hvor du finder støtte og oprejsning henne via healing og clairvoyance.

  • Måske er du bare ikke glad!
  • Måske ved du ikke hvad næste skridt er.
  • Måske havner du i samme gamle mønstre og vaner, og er træt af det!
  • Måske føler du dig alene, misforstået og uden muligheder!

I mit arbejde som clairvoyant har jeg hele tiden fokus på, hvordan jeg kan løfte, støtte og hjælpe dig bedst muligt, så du kan få ro, glæde og håb tilbage i dit liv.

Af og til kan en session afsluttes med spirituel mentoring, altså råd og forslag fra mig og ikke fra den åndelige verden.

Det er ikke altid, du er klar til at høre, hvad der bliver sagt da dit fokus måske er et andet sted. Så hvis du ønsker det kan jeg optage sittingen for dig til senere brug – Bare sig til!

Healing og clairvoyance pris

1000,-

  • 1 time
  • Healing og clairvoyance kan skabe overblik over dit liv. Det viser dig mulighederne og vejleder dig i forhold til din videre færd.

At besøge en clairvoyant rådgiver betyder et møde med et menneske, som har “klarsyn” og/eller “klarfølelse” og/eller ”klarhørelse”. Dvs at du vil blive mødt med en særlig indfølt intuition, som opfanger, hvad der ikke er tilgængeligt med vores dagsbevidsthed. Ligesom den rådgivning der finder sted, har sit udspring i den åndelige verden.

Clairvoyance betyder klarsyn, at kunne se ting der ikke er umiddelbare for det almindelige øje. Det være sig hændelser i fortid, nutid eller fremtid. Under begrebet clairvoyance hører også klarhørelse, som er evnen til at høre ord, sætninger, lyde el.lign., som ligger udenfor det normale øres opfattelse. Ligeledes hører klarfølelsen også under clairvoyancebegrebet, dvs. evnen til at føle en anden persons tanke- og følelsesmæssige tilstand samt de oplevelser, personen har haft igennem sit liv.

Alle har clairvoyante evner, som vi gør brug af mere eller mindre bevidst. Dette kaldes også intuition. Som clairvoyant viderebringer jeg beskeder til dig fra den åndelige verden.

En clairvoyance er en oplevelse af, at træde udenfor vores begrænsede oplevelsessfære og ind I et større perspektiv. Ved at åbne op for den universelle energi kan jeg mærke mere end det, du normalt tillader dig selv at mærke. Det er kort sagt evnen til at komme i kontakt med den større sandhed omkring dig og fornemme dig og dit liv.

Jeg anvender mine clairvoyante evner til at få beskeder fra den åndelige verden omkring din situation. Jeg viderebringer disse informationer på en kærlig og indlevende måde, som du kan bruge her og nu.

Sådan foregår en clairvoyance også kaldet en sitting, en læsning eller en reading

En clairvoyance hos mig starter med, at jeg ”kører energien op” og blender mit energifelt med dit. Jeg stiller ind på dig og beder dine og mine åndelige vejledere om at komme til stede og hjælpe mig med at give dig de beskeder, som er vigtige for dig her og nu for at komme godt videre herfra. Jeg får mine beskeder i form af billeder, symboler, små indre ”videofilm”, ord og følelser, som jeg videreformidler til dig.

Healing og clairvoyance har det tilfælles, at de bliver brugt af mennesker, som arbejder meget konkret med hovedproblemer i livet samt ønsker at benytte redskaber og rådgivning til at hjælpe andre bedst muligt med deres problemer. På den måde går clairvoyance hånd i hånd med healing, da fokuspunktet er menneskers energi samt hvordan der skabes en balance i det.

Clairvoyante kan benytte klarsyn, klarfølelse og/eller klarhørelse som deres redskaber. En healer derimod arbejder oftest med fysisk kontakt med berøringer af kroppen. Der foreligger en livsenergi omkring mennesker, hvor der kan være en ubalance, som b.la. skyldes følelsesmæssige udfordringer, sygdomme og mere endnu. Ved at tilføre ekstra energi i livsenergiens huller og ubalancer, skabes der en balanceret livsenergi. Derudover arbejder healere også med samtaler, så der er mulighed for at bearbejde tanker og følelser. Hos De Små Mirakler tilbyder vi også healingsmassage.

Andre services

Helkropsmassage

Healingsmassage

Shockwave terapi

Fedtfrysning

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.