Fedtfrysning i Middelfart

Frys fedtet væk

Frys fedtet væk

Den nyeste fedtfrysnings teknologi

Fedtfrysning er det man betegner som en non-invasiv behandling. Det betyder, at der ikke foretages indgreb med brud på huden.

Ved en fedtfrysning nedkøles fedtceller til et temperaturområde fra 0 til -15°C alt efter maskine og behandlingsområde.

Du kan forvente at området minimeres med 20-30%. Du skal forvente 1-3 behandlinger. Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater. De fleste opnår den bedste effekt efter første behandling.

Populær og godkendt behandling

Efter der er foretaget millioner af behandlinger på verdensplan, har det vist sig at fedtfrysning er en attraktiv behandling og er også godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

En fedtfrysningsmaskine er ikke et avanceret produkt. Den består primært af forskellige håndtag, som trækker fedtdepotet ind i håndtaget via vakuum. Varmeplader i håndtaget starter en kort opvarmning af huden, hvorefter kølepladerne i håndtaget starter en fedtfrysningsbehandling.

Vores behandlere optimerer og justerer maskinen i forhold til den enkelte kunde og det område, der skal behandles. Efter ca. 45 minutter er behandlingen færdig og området masseres med hænder og vores G5-massagemaskine, eventuelt suppleret med shockwave behandling.

Vi kan anvende fra 1-4 håndtag på kroppen ad gangen.

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men derimod en måde at reducere fedtdepoter, der ikke kan tabes ved kostændring og træning. Behandlingen kan ikke fjerne fedtceller mellem muskler og organer.

Der kendes ikke til alvorlige bivirkninger af fedtfrysning. Det behandlede område kan være rødt eller endog blåligt i flere dage. Der kan være kortvarig følelsesløshed på det behandlede område, men det er overfladisk og forsvinder i løbet af et par dage.

Behandlingsområder

Man kan benytte sig af fedtfrysning på næsten hele kroppen. De mest populære behandlinger er på typiske “problemområder”, som øvre og nedre mave, hofter og inderlår og ikke mindst dobbelthage.

Du kan se alle behandlingsområder herunder, men skulle der være et område du er i tvivl om kan behandles, så tøv ikke med at tage kontakt til din lokale klinik for at få en afklaring.

Maven:
Maven er for mange et svært sted at tabe sig. Uanset hvor ofte, folk løber eller laver mavebøjninger, så vil pølsen bare ikke forsvinde. Her er fedtfrysning en god hjælp til, at du kan få den mave, du altid har drømt om. Både øvre og nedre mave kan fedtfryses.

Hofter og Lår:
Mange har svært ved at tabe sig på hofter og lår. Selv efter flere slankekurer kan man opleve at fedtet bliver siddende, her kan fedtfrysning være et godt supplement. Dog kan flere behandlinger være nødvendigt, da det ikke er muligt, at behandle hele vejen rundt om lårene eller hofterne på én gang.

Lænd:
Fedtceller på lænden kan være så irriterende og svære, at få til at forsvinde ved træning. Her kan en fedtfrysning være den rigtige vej frem.

Mandebryster:
Giver ofte et kosmetisk problem for mange mænd, samt nedsat selvværd. Her kan fedtfrysning også være en god løsning, såfremt det er fedt, som er grund til problemet. Du skal være sikker på, at problemet ikke skyldes gynækomasti, er du i tvivl skal du kontakte en læge først.

Bh-delen:
Bh-dellen er den lille delle, som nogen har siddende på ryggen under bh’en. Fedtfrysning kan gøre underværker her.

Knæ:
Overskydende fedt har det med at sætte sig ved knæene. Før har man typisk fedtsuget på dette område, men nu kan fedtfrysning være en god løsning, for at spare på både operation og pengepung.

Dobbelthage:
Behandling af hagen kan være yderst effektivt med fedtfrysning.

Klinik De små Mirakler  

  Mange af os har genstridigt fedt trods diæter og motion

Teknologien benytter kontrolleret afkøling med det formål kun at ødelægge disse fedtceller

I de efterfølgende uger behandler din krops naturlige processer fedtet ved at fjerne de døde celler

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms.

Uforpligtende konsultation

0,-

Mave, øvre eller nedre med dobbelt håndstykke

1300,-

Lille mave, øvre eller nedre, med enkelt håndstykke

995,-

Lille mave, 2 påsætninger, øvre og nedre, med enkelt håndstykke

1700,- 

Flanker/Dansehåndtag, begge

995,-

Ridelår, begge sider

995,-

Inderlår, begge sider

995,-

Mormorarme, begge sider

995,-

Knæ, begge sider

995.-

BH-delle, begge sider

 995,-

 Behandling af 4 håndtag samlet pris

2000,- 

Dobbelthage*

995,-

Hamsterkinder*

995,-

Ved armhuler

995,-

3 hurtige

Hvordan foregår det?

Et eller flere håndtag trækker depotet ind i håndtaget og nedkøler/fryser området, hvorefter fedtcellerne krystaliserer og udstødes af kroppen.

Hvor mange behandlinger?

Du skal forvente 1 til 3 behandlinger. Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater.

Hvornår ses resultatet?

De fleste kan se en umiddelbar effekt af fedtfrysningen, den endelige effekt viser sig op til 6 måneder efter behandlingen.

Vigtigt at vide

Drik vand
Drik masser af vand og undgå at indtage alkohol de første par uger efter behandlingen, da det binder fedtcellerne.

Massage af området
Massér området hver dag de første uger efter behandlingen for hjælpe kroppen med at udskille de døde fedtceller og skulpturere kroppen.

Hvem bør ikke få fedtfrysning?

Selv om fedtfrysning er ufarlig, kan du ikke modtage behandling hvis du er i kræftforløb f.eks. i kemoterapi, lider af forskellige blodsygdomme eller har betændelse i blodkarrene. Du må ikke være gravid eller ammende, få blodfortyndende medicin, have indopereret fremmedlegemer f.eks. pacemaker, have betændelse, sår eller eksem i det ønskede behandlingsområde eller lide af kuldeallergi.
Hvis du har feber eller lider af sygdom, som kræver sygedage, så vent til du føler dig rask igen. I tvivlstilfælde skal du selv spørge din egen læge.
Din puls skal desuden ligge imellem 60-120 for at modtage behandling.

Vi anbefaler, at du booker en gratis konsultation inden et behandlingsforløb igangsættes, således vi kan vurdere din egnethed til fedtfrysning.

Før

Antallet af fedtceller udvikles i teenageårene. At gå op eller ned i vægt øger eller reducerer ikke antallet af fedtceller. I stedet ændrer det på størrelsen på fedtcellerne.

Under behandling

Efter påsætning af et eller flere håndtag opstartes behandlingen med varmepåvirkning i 3 minutter, hvorefter der kan nedkøles til -15 gr. i ca. 45 minutter.

Efter behandling

Behandlingen afsluttes med en let massage med hånd, hvorefter vi kan anvende vores G5-massagemaskine eller shockwave for at udjævne det nedkølede område.

2-6 måneder

Over tid afstøder kroppen de krystaliserede fedtceller naturligt og efterlader en mere skulptureret krop. Drik meget vand og masser selv området jævnligt de første par uger.

Andre services

Healing og Clairvoyance

Helkropsmassage

Healingsmassage

Shockwave terapi

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.