Ultratone - Opstramning af løs hud

Stram løs hud op efter fedtfrysning 

ULTRATONE Futura® Pro - til efter fedtfrysning

ULTRATONE Futura® Pro kan hjælpe med løs hud efter fedtfrysningsbehandlinger. Disse behandlinger fokuserer på muskeltoning og opstramning af huden ved hjælp af elektroniske signaler, som stimulerer muskelkontraktioner og forbedrer hudens elasticitet og bindevæv.

Dette kan bidrage til at opstramme løs hud og forbedre hudens generelle udseende efter fedtfrysningsbehandlinger, hvor der ofte kan opstå løs hud som følge af reduktionen i fedt.

Behandling koster 500 kr.

3 hurtige

Hvordan foregår det?

Behandlinger anvender elektroniske signaler, der efterligner kroppens egne neurologiske impulser, til at stimulere muskler, bindevæv og hud. Behandlingen foregår ved at placere elektroder på de ønskede behandlingsområder.

Hvad gavner det?

Behandlingen hjælper med at stramme huden i de områder, hvor man har haft fedtfrysning. Huden kan være løs efter reducering af fedtdepoterne. Derfor er det godt at stramme hudene om, så den opnår en fast form.

Hvornår ses resultatet?

Resultater kan ofte ses allerede efter få behandlinger, men de mest markante forbedringer ses typisk efter afslutningen af det fulde behandlingsforløb, som kan variere fra person til person.

Til løs hud de steder du har haft fedtfrysning

ULTRATONE Futura® Pro kan hjælpe med løs hud på områder som mave, hals og lår efter fedtfrysningsbehandlinger ved at anvende elektroniske signaler, der efterligner kroppens egne neurologiske impulser. Disse signaler stimulerer musklerne og bindevævet, hvilket kan føre til øget muskeltoning og opstramning af huden.

Mave: Efter fedtfrysning kan huden på maven blive løs på grund af tabet af fedt. Ved at stimulere musklerne i maveregionen, kan man forbedrer muskeltonen og strammer huden op.

Hals: Løs hud på halsen kan være særligt generende.  Ved at skabe målrettede signaler kan forbedre elasticiteten i huden hvilket resulterer i en fastere hals.

Lår: Efter fedtfrysning på lårene kan huden blive slap. Ved at stimulere musklerne i lårene, kan man opnå en opstramning af huden samt en forbedret muskeltonus, hvilket resulterer i fastere og glattere lår.

Andre services

Healing og Clairvoyance

Helkropsmassage

Healingsmassage

Shockwave terapi

Scroll to Top