Clairvoyant på Fyn

Få stærke redskaber hos Clairvoyant på Fyn

Med healing og clairvoyance kan du skabe et overblik over dit liv i fortid, nutid og fremtid. Samt vise dig muligheder og give dig vejledning i forhold til din videre færd. Clairvoyant rådgivning giver dig klarhed i dit liv, om det er kærlighed, tvivl eller karriere.

Formålet med clairvoyancen er, at formidle rådgivning om og til din livssituation med hjælp fra den åndelige verden. Efter en kort intro får du sat fokus på dine hovedproblemer og bliver bevidst om, hvordan du kan løse dem samt løsningsforslag til, hvordan du kommer videre i dit liv ud fra din nuværende situation og råd til din videre personlige udvikling.

For mig er det vigtigt at mærke, hvordan du har det, hvordan du har haft det i dit liv, og hvad det gjort ved dig. Vi kommer ind på hvad eller hvem der blokerer dig fysisk- og psykisk i at komme videre, og hvor du finder støtte og oprejsning henne ved hjælp af healing og clairvoyance.

  • Måske er du bare ikke glad!
  • Måske ved du ikke hvad næste skridt er.
  • Måske havner du i samme gamle mønstre og vaner, og er træt af det!
  • Måske føler du dig alene, misforstået og uden muligheder!

I mit arbejde som clairvoyant har jeg hele tiden fokus på, hvordan jeg kan løfte, støtte og hjælpe dig bedst muligt, så du kan få ro, glæde og håb tilbage i dit liv.

Af og til kan en session afsluttes med spirituel mentoring, altså råd og forslag fra mig og ikke fra den åndelige verden.

Det er ikke altid, du er klar til at høre, hvad der bliver sagt da dit fokus måske er et andet sted. Så hvis du ønsker det kan jeg optage sittingen for dig til senere brug – Bare sig til!

Healing og clairvoyance

1000,-

  • 1 time
  • Clairvoyance kan skabe overblik over dit liv. Det viser dig mulighederne og vejleder dig i forhold til din videre færd.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.