Soul & Body Massage i Middelfart

Hos De Små Mirakler foregår soul & body massagen sådan, at vi først tager en snak omkring dine symptomer, så vi har styr på, hvor du mangler energi og hvilke resultater, vi skal frembringe med massagen.

Efter samtalen kommer du op og ligge på briksen, hvor jeg, som din healer begynder at massere og heale din krop. Ved denne massage og healing genskabes tabt energi for din krop og sjæl, og undervejs fjerner din healer små ubalancer i din krop.

Både under, gennem og efter behandlingen vil du føle dig afspændt og lettere i både krop og sjæl – hvilket er formålet med den alternative behandling. Når du går fra behandlingen hos os , vil du have mere energi, men det endelige resultat vil du mærke når dagligdagen igen begynder, og du har mere energi og overskud til hus, børn og meget andet.

Har du fået lysten til at prøve dig af med massage i Middelfart, så tøv endelig ikke med at booke tid i dag.

Soul & Body Massage

700,-
  • 1 time
  • Helkrops-massage fra ansigt til fødder. Denne massage form giver sjælen ro og balance til at være i kroppen. Via chakra-viden samt deres betydning og placering, vil man kunne tolke samt aflæse klientens krop og derved behandle klientens psykiske/fysiske-blokeringer. Man skaber ro og balance samt sætte selvudviklingen i gang, hvilket er vigtigt for at kunne finde sig selv og den vej man skal i livet.
  • TILBUD: Pakke med 3 behandlinger for 1.900,-


Har du oplevelsen af at din krop er tung, og mangler du energi til dagligdagens både store og små gøremål? Går du og har ondt både her og der i hele kroppen? Kan du ikke sætte ord på eller en finger på, hvad der er galt – med du er bare klar over, at der er noget galt, og der er noget, der ikke er, som det skal være? Har du fysiske symptomer, som ikke kan forklares, men som hellere ikke vil gå væk eller forsvinde? Og føler du til tider, at du er ved at blive ”kvalt”?

Alle disse symptomer kan være meget svære at erkende og give svar på. Det kan være symptomer vi kun oplever engang imellem – måske er der endda bestemte situationer, der frembringer eller fremprovokerer dem. Det kan være symptomer vi gemmer væk for andre, og dermed går vi med dem selv. Ligegyldigt hvilke symptomer du har – om de er store eller små – kan vi  hjælpe dig videre i livet med en afslappende og rensende soul-bodymassage, der er god for både krop og sjæl.

  • Muskelterapi
  • Healing
  • Clairvoyance

Ved første behandling sammensætter de behandlingsformer som du vil have glæde af i din gode udvikling.

Oplev Soul & Body Massage i Middelfart

En soul & body massage, hvor du både får en behandling med healing og massage. Det er som nævnt både godt for krop og sjæl. En tung krop, der mangler energi kan nemlig give ondt i kroppen og muskelspændinger, du gennem terapi nemmere slipper af med.

Så har du ondt i benene, skæv ryg, ømme muskler, hold i lænden, muskelsmerter, smerter i lænden, iskiassmerter, myoser, rygsmerter, ondt i lænden eller hold i nakken, kan det være et tegn på en tung og energiforladt krop, der trænger og har behov for en dejlig omgang soul-bodymassage og velvære.

Soul & body massage er kropsterapi, der løsner din krop og samtidig påvirker din sjæl og bringer ny energi ind i din krop. Med ny energi vil ondt i kroppen, muskelspændinger, muskelsmerter og rygsmerter være fortid, og dermed vil almindelig massage være velvære, der i længden vedligeholder din nye energi, en sund krop og en frisk sjæl.

Healing massage der skaber forandring

Soul & Body massagen er en form for healing massage, der virkelig kan skabe en forandring i dit liv - Her løsner vi op for spændinger i musklerne, vi kan afhjælpe søvnproblemer eller også kan det ganske enkelt bare være en afslappende massage for at forkæle dig selv eller en du holder af.

Healing massage er en meget blid form for massage, hvor der virkelig bliver fokuseret på energien og der, hvor du mangler de spirituelle energier. Der bliver især lagt vægt på at aktivere de mange af kroppens energicentre, som alt sammen gerne skulle hjælpe med at heale din krop, sjæl og sind. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse og prøv en utrolig afslappende healing massage her i Middelfart på klinikken De Små Mirakler.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive og få en uforpligtende samtale omkring dine behov for en healende massage.