Hvordan fungerer Ultratone?

Du får igen den krop, du længe har drømt om – en flad og fast mave uden fedtophobninger – en slank talje – og reduktion af dine mål på hofter og lår.

Ultratone kan også hjælpe dig med:

· Få et ansigtsløft uden kirurgi
· Reducere rynker
· Fjerne fine linjer
· Få en fast hud og flot teint
· Fjerne akne og rosacea

Bestil din tid allerede nu og glæd dig til en slank krop!

Hvordan fungerer Ultratone?

Der anvendes elektronisk biostimulation og ultralyd til at forme, slanke og opstramme kroppen. Alternativet til vores behandlinger er ofte kirurgiske indgreb. Biostimulation ved hjælp af elektronik er det tætteste, man kan komme på kroppens egen biokemi. Muskel-opstramning og forbedring af væv sker helt ned på celleniveau. Med ultralyd blødgøres fedtceller. Strækmærker og cellulite formindskes væsentligt med ultralyds-behandlinger. Kombineres behandlingerne, kan der opnås resultater, du ellers kun drømmer om.

Behandlinger specielt målrettet kvinder og mænd.

Slankebehandlinger med Ultratone fjerner nemt overflødigt fedt. Mekanismen er en blanding af biostimulation og kavitation der destruerer fedtet. Den løsnede fedtmembran transporteres derefter rundt i blodbanerne når man er aktiv.  Ultralyden hjælper fedtet med at blive løsnet, samtidigt fjerner det appelsinhud og strækmærker. Ud over dette genopbygger det elastikken i huden så jeres væv bliver styrket og fast. Slutproduktet bliver en fast og slank krop.  Dette produkt er førende i sit område. Slankebehandlinger hos DeSmåMirakler er måske noget for jer. Kontakt os og bestil en tid.

Hvis du vil vide mere om Ultratone er du velkommen til at ringe 21272948

Tips & Tricks


vamtam-theme-circle-post

 Category Stress

Sådan sørger du for at være i mental balance


April 1, 2020

Edit
At være i mental ubalance kan vise sig i mange af hverdagens situationer. Det…

Read More