Få skabt kontakten til din indre livsgnist (guidetmeditation)

I klink De Små Mirakler over holder vi en gang om ugen om torsdag kl 17
Savner du at mærke din indre kerne i alle celler, være fyldt op af dyb kærlighed og føle dig forbundet til dig selv, dine medmennesker, Moder Jord
Det er absolut muligt, og det ved jeg, fordi det var du faktisk i stand til engang.
Nemlig da du blev født i din reneste essens, inden verdenen omkring dig fik en finger med i spillet.
Vil du gerne tilbage til denne følelse af urkraft i alle kringelkroge af din krop?

Den her naturlige tilstand af fuld tillid og overgivelse?
Så kan du genlære denne tilstand, som jo faktisk er det, der sker, når vi kommer tilbage i alignment.
Vi genlærer noget, vi kunne engang.
Vi hjælper vores krop og sjæl med at huske, hvad der egentlig er vores essens.

I denne meditation:

Få skabt kontakt til din livsgnist
-som jeg lige om lidt, vil dele med dig,
vugges du nænsomt ind i din indre power og følelse af overflod, som du og jeg dybest set godt ved inderst inde, er den ideelle tilstand for os alle at være i.

Meditationen er for dig, der:

 • Ønsker et åndehul i hverdagen, hvor du kan tappe ind i dit flow og aligne dig med din sjæl
 • Længes efter at kunne høre, hvad din sjæl egentlig forsøger at fortælle dig
 • Føler at der godt kunne være mere ild på din livsgnist
 • vil fyldes op af kærlighed og taknemmelighed til dig selv, dem omkring dig, Moder Jord og universet

Hvad koster meditationen

Prisen er lige nu 140,-
Meditionen er din for altid. På mp3 filer
Jeg send mp3 filer til dig og så kan du lytte til den på farten via din mobiltelefon, når behovet melder sig.
I starten kan det være rigtig fint at bruge meditationen dagligt, når du ønsker et frirum.
På den måde danner du nye nervebaner oppe i din hjerne, som sætter sig mere og mere fast og bliver en del af din virkelighed.

Du vil opleve, at:

• din lyst til at være selvkærlig stiger og du får det bedre med dig selv
• din overbærenhed vokser og din lunte bliver længere
• dine selvhelbredende evner vokser i takt med, du lytter indad og tager dig selv alvorligt
• og ikke mindst sænker dit hjerte farten til et naturligt leje, fordi du giver dig selv lov til at

nyde og tage ind med pause fra forstyrrelser og hverdagens trummerum.

Få fat i din egen guidede meditation her 

kvinde der elsker efteraar
Sådan sørger du for at være i mental balance

 

At være i mental ubalance kan vise sig i mange af hverdagens situationer. Det kan vise sig som en fobi, angst eller koncentrationsbesvær. Måske lider du af eksamensangst, får svedige håndflader når du skal snakke foran flere mennesker, eller rødmer let hvis du bliver stillet et spørgsmål, som du ikke lige kan svare på. Sådanne situationer kan føre til yderligere mental ubalance, og til sidst vil du måske prøve helt at undgå sådanne situationer, på trods af at du ville ønske at det var anderledes.

Hvor stammer ubalancen fra?

Angst og fobier er hjernens måde at afholde dig fra, at begive dig ud i farlige situationer. Vores hjerne er skabt til at lære af sine fejl, og opfatter hjernen en situation som værende negativ, så vil den udsende faresignaler næste gang at situationen opstår.

Det kan både være positivt og negativt. I livsfarlige situationer er denne funktion yderst gavnlig, men i helt almindelige hverdagssituationer, kan den være en stor hindring for mange. Denne funktion kan eksempelvis vise sig som svedige håndflader, hjertebanken, øget nervøsitet, rødmen og svimmelhed i selv helt normale hverdagssituationer.

Men hvor stammer denne pludselige nervøsitet og angstlignende tilstand fra? Uanset hvilken situation du bliver ekstra nervøs i, om det er når læreren stiller dig et spørgsmål i klassen, eller når du skal fremlægge foran andre, så stammer den fra en situation i dit liv, hvor du har haft en mindre god oplevelse med en lignende situation. Den kan sågar stamme helt tilbage fra dine første leve år, hvor du dårligt nok kan huske situationen. Denne oplevelse har så bygget sig op, og er blevet stærkere og stærkere med årene.

Dermed kan din angst og nervøsitet i virkeligheden stamme fra en umiddelbart fuldstændig ligegyldig situation i din barndom; det kan være skæld ud fra en pædagog, fra dine forældre, eller en person i klassen der kom til at grine under en af dine præsentationer.

Problemet er bare, at den situation sidder så dybt i dig, at du ikke bare kan slette den og undgå at blive nervøs igen. Det kræver hårdt arbejde. Her vil en psykolog kunne være med til at afhjælpe og måske helt fjerne problemet, og dermed få dig tilbage i mental balance.

 

Få en større mental balance med disse tips

Der er dog en række ting du kan gøre i din hverdag, der kan hjælpe dig til at få en større mental balance. Helt små ændringer, der kan lindre din mentale ubalance og gøre hverdagen nemmere:

 1. Vælg det positive frem for det negative
 2. Flyt din opmærksomhed fra de ting du ikke har overskud til, til ting du har overskud til
 3. Hjernevask dig selv, ved at rose, og tænke positivt om dig selv, og læg så vægt på det du er god til – det kan være selv de helt små ting
 4. Tag dig dine pauser, hjernen kan hurtigt komme på overarbejde, tag dig derfor dine pauser og pust ud, du skal nok nå det hele alligevel, og hvis ikke, så går det nok
 5. Bliv bevidst om dig selv, luk øjnene, slap af og mærk efter, tag en dyb indånding og pust ud
 6. Ræk fingeren i vejret, stil dig op og præsentér foran forsamlingen, eller snak med en fremmed - gør de ting der gør dig nervøs.

Det sidste tip kan være utroligt svært, hvis man lider af angst eller fobi. Det kan dog være en anelse mere overkommeligt, hvis man lider af det i en mindre grad. Det kan dog i sidste ende vise sig at være løsningen på dit problem, at få en god oplevelse og finde ud af, at det i virkeligheden ikke er så farligt, som ved første øjekast.

Start i det små, og bevæg dig fremad.

mælkebøtte
Loven om tiltrækning

Tanke kommer før handling

Her hos i De Små Mirakler taler vi ofte om, at handling er hvad, der leder til resultater. Det er vigtig at gøre noget, hvis man ønsker at ændre sit liv. Man kan ikke bare sidde og vente på at livet sker, man er nødt til selv at tage styring.
Grunden til at vi fokuserer så meget på handling er, at det er nemt at kommunikere og forstå.
Men som denne artikel gerne skulle have gjort klart, kommer tanke før handling. Det vigtigste du kan ændre i dit liv er således ikke, hvad du gør, men hvordan du tænker. Hvis du begynder at tænke dig selv som succesfuld, så skaber du positive følelser i dig selv, der vil lede til positive handlinger, og til slut skaber resultater, du ønsker.
Det er derfor, vi plejer at sige, at en person med det rigtige mindset altid vil nå sit mål.
Hvis du synes, at denne tankegang om Loven om tiltrækning virker spændende, så er det fordi, at det er den! Det er et fantastisk redskab til at opnå dine mål her i livet. Her hos De Små Mirakler er det præcis denne ændring, vi arbejder med til dagligt.
Nu skulle du også gerne have fået et lille indblik i, hvad der skal til for at opnå dine mål i fremtiden.

billede af et lille dyr
Forløsning ved halschakra

Hoste

Forløsning ved halschakra

Ofte vil dybt åndedræt føre til hoste. At hoste er en fantastisk måde at forløse følelser i kroppen på. Det bidrager til at rense halschakra for energiblokeringer og til at lukke de følelser ud, som ligger dybt begravet. Husk, at halschakraet styrer din evne til at udtrykke din sandhed. Når du begynder at hoste noget af din smerte ud dukker tidspunkter i dit liv op, hvor du enten ikke bliv hørt elle ikke tog bladet fra munden. Jeg opfordrer personen til at lukke sine følelser ud med hosten. Jeg lader dem vide, at det er et sundhedstegn og et tegn på forløsning, og siger, at de skal blive ved med at gøre det. Hvis de begynder at bøje sig forover for virkelig at få gang i hosten, gør jeg alt, hvad jeg kan for at hjælpe dem. jeg holder på deres ryg eller skuldre, hvis det føles rigtigt at gøre det. Jeg gør alt for, for at være personens rygrad, mens vedkommende konfronterer sin sorg og sine perioder med skam. Jeg siger, at de skal lukke det hele ud. Efterhånden som de hoster mere og mere fører dette som regel til tårer og, igen til en dybere forløsning

naturen fra foden af et træ
Healing i forbindelse med kræft

Healing i forbindelse med kræft

I 2005 blev en videnskabelig undersøgelse offentliggjort, hvis formål var at klarlægge, om healing virker på kræft. Baggrunden for undersøgelsen var en påstand om, at healing - ligesom medicin - virker direkte på kræftceller uafhængigt af patientens egen vilje, bevidsthed eller psykiske styrke. Tre danske healere og den århusianske kræftforsker Bobby Zachariae satte sig for at undersøge påstanden ved at heale kræftceller, taget ud fra patienter eller dyr, direkte i en petriskål.
Resultatet var, at kræftcellerne var upåvirkede af healingen, og voksede og delte sig nøjagtig lige hurtigt, hvad enten de blev healet eller ej. Healingen gør altså ingen forskel, når det drejer sig om at bremse kræftceller i en petriskål.
Den psykiske del af behandlingen kan have en positiv effekt
Brugerundersøgelser viser til gengæld, at kontakten og samtalen i forbindelse med healing alligevel opfattes som gavnlig på et psykologisk plan. Mindre undersøgelser tyder på, at healing kan virke gavnligt bl.a. mod træthed. Kræftpatienter har rapporteret mindre angst og smerte samt bedre søvn og selvtillid ved healing. Der er også eksempler på pårørende til kræftpatienter, som har benyttet healing og derefter oplevet mindre angst og anspændthed.
Healing hviler på et holistisk grundlag, hvor man opfatter krop og psyke som en helhed. Derfor er det også relevant at indarbejde begge dele i den forskning, der forsøger at dokumentere healings mulige effekt.
At kræftceller i en petriskål ikke bremses af healing, er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at healing ikke gavner. Samtalen og samarbejdet mellem patient og healer spiller også en rolle. Det kan muligvis gavne immunforsvaret, mindske angst, lindre smerter og øge det generelle fysiske og psykiske velbefindende, men dette ved man endnu meget lidt om. Der mangler videnskabelige undersøgelser af effekten af healing og også hvordan healing virker i forhold til andre former for alternativ behandling eller terapi.

Bivirkninger
Der er ikke registreret bivirkninger ved healing. Men det er almindeligt, at nogle klienter efter healing kan opleve

eftervirkninger i form af:

• Følelse af varme og/eller kulde
• Trang til at sove
• Snurren i kroppen
• Lethed eller tunghed i hoved og/eller krop

Forskellige former for healing
Mange healere siger, at de under en healing fungerer som kanal for en udefrakommende energi, de ikke selv er herre over. De oplever ofte energien som lys eller varme, der går igennem deres krop og videre over i klienten eller dennes aura. De fleste healere bruger hænderne. Andre bruger andre redskaber som f.eks. krystaller til at kanalisere energien over i den person, de behandler. Samtidig med, at der overføres energi, kan healeren foretage sig forskellige ting som f.eks. at give patienten massage.
Andre healere arbejder ikke med udefrakommende energier, men med egne helbredende evner. Hvordan disse evner kommer til udtryk i praksis afhænger ofte af healerens uddannelse og erfaring, terapeutiske kunnen eller religiøse og spirituelle livssyn.
Det er en god idé at tale med healeren om indholdet af healing-sessionen, inden man begynder behandling. Det er den bedste måde at sikre sig, at healerens teknikker og metoder er i overensstemmelse med egne overbevisninger, ønsker og behov.
Aura- og chakrahealing
Aura- og chakrahealing udspringer fra forskellige historiske traditioner og teorier, men bliver ofte kombineret i samme behandling.
Ifølge teorien om aurahealing er aura et energifelt, som omgiver alle mennesker, dyr, planter og ting. Auraen hos mennesker består af fire lag. Det æteriske lag er tættest på kroppen, efterfulgt af det astrale, det mentale og yderst det åndelige eller det spirituelle lag. Disse lag repræsenterer henholdsvis livsenergi, følelser, tanker og det åndelige aspekt i personens liv.
Nogle healere kan se disse lag som forskellige farver eller sanse dem med hænderne. Det yderste lag af auraen - det åndelige eller spirituelle lag - ligger op til 40 cm. fra kroppen. En healer kan, ved at bevæge sine hænder rundt om patientens krop, mærke ubalancer eller blokeringer i de forskellige lag af auraen og forsøger at løsne op for dem.
Menneskets chakraer repræsenterer forskellige fysiske og psykiske egenskaber
Teorien om chakraer stammer fra Indien.

Chakraer beskrives som energicentre i menneskets krop, og indeholder såkaldt roterende energi. Ifølge teorien har alle mennesker syv chakraer i kroppen. De repræsenterer forskellige fysiske og psykiske egenskaber, bevidsthedsniveauer eller følelser i mennesket.
Chakraerne har farver og er lokaliseret i områderne omkring hovedet og ned langs rygsøjlen. Deres rolle er at fordele den indre energi rundt i kroppen. Hvis chakraerne af den ene eller anden grund blokeres, bliver deres evne til at optage og fordele kroppens energi forringet. Det kan svække den almene fysiske og psykiske helbredstilstand og i værste fald føre til sygdom. Chakrahealing handler om at behandle disse blokeringer og genoprette kroppens energimæssige balance.
Fokus på selvindsigt og personlig udvikling
For mange healere er det vigtigt at hjælpe klienten, i gang med en selvudviklingsproces. Uløste psykiske konflikter betragter healeren som en mulig årsag til, at energisystemet blokerer, og patienten bliver syg.
Det varierer, hvilke teknikker og metoder healeren bruger til at fremme klientens selvudvikling. Typisk er der tale om at lære klienten forskellige former for meditation, afspænding eller bøn, fordi healeren mener, at det øger patientens kontakt til krop og sjæl og fremmer psykisk ro og balance.
Healeren tilbyder ofte også forskellige former for psykoterapi, drømmetydning eller kreative aktiviteter som f.eks. tegning eller maling i et parallelt forløb med selve aura- og chakrahealingen. Kombinationsmulighederne er mange og afhænger ofte af healerens uddannelse, særlige interesser og erfaring.
Forhør dig hos healeren, inden du begynder på behandlingen

Åndelige hjælpere
Nogle healere benytter sig af åndelige hjælpere. Det kan være engle, ånder eller afdøde personer, som healeren kommunikerer med under healingen. De åndelige hjælpere kan bidrage med energi og yderligere vejledning under healingen.
Healere som medier
Der findes healere, som oplever, at de er medier for afdøde personer. Hos disse healere styres og udføres healingen af den afdøde, men igennem healerens krop.

Fjernhealing
Når healer og klient ikke befinder sig i samme rum eller geografiske sted på jorden kaldes healingen for fjernhealing. Som regel aftales et fast tidspunkt, hvor healeren forsøger at overføre helende energi til patienten ved tankens kraft.
I et forsøg med kræftpatienter oplevede flere, at

 

person mediterer med logo i skridtet
Hvad er sjælekontrakter

Vil man have indgået sjælekontrakter med de personer/sjæle, som man kommer til at dele vigtige begivenheder med i sit liv. Det kan både være positive og ”negative begivenheder”. Her skal man huske, at selv i negative begivenheder kan der ligge stor læring, der kan udvikle en meget både i dette liv og på sjæleniveau. Af den grund er jeg ikke så meget for at bruge ordet ”negative begivenheder”, men i situationen vil de måske opleves som ubehagelige og negative for os. Hvis man kommer ud for en negativ hændelse eller overgreb i sit liv, er det således ikke utænkeligt, at man på forhånd har aftalt at den anden person skulle udføre denne handling. Formålet kunne eksempelvis være at igangsætte en større udvikling, som i sidste ende er til gavn for en. Det kan også være man aftaler at mødes på et bestemt tidspunkt i livet for at samarbejde om et specifikt projekt eller for at udvikle sig sammen i en periode. Et møde kan også have til formål at forløse en karmisk relation. Sjælekontrakter kan selvfølgelig også indebære, at man danner par i en periode eller for livet, med den læring der ligger i det. Sjælekontrakter indgås ofte af sjæle inden for samme

        Reinkarnation og sjælen
        Sjælefamilie

Reinkarnation er processen med at ens sjæl tager sæde i den fysiske krop for at opleve det fysisk liv på jorden, hvorefter sjælen igen trækker sig tilbage ved den fysiske død. Sjælen vil her udelukkende eksistere som ikke fysisk energi, indtil den igen får mulighed for at opleve et nyt jordisk liv. Denne proces gentager sig igen og igen indtil sjælen er blevet så udviklet, at den ikke længere har brug for at reinkarnere.
Mange anskuer det som at ens krop har en sjæl, men det vil være mere korrekt at sige at ens sjæl har en krop som er til låns i en periode.
Grunden til at man ikke kan huske ens tidligere liv, mens man er på jorden, er at det er den måde, man lærer mest af sit fysiske liv. Tavlen bliver så at sige visket ren inden ankomst og dermed vil man opleve

og reagere mere rent på de situationer, man bliver stillet for i livet. Herved kan man også bedre efterfølgende vurdere, om man har lært de lektioner som livet har budt en.

Man kan så sige: ”Jamen hvad er formålet med at reinkarnere igen og igen, hvis man alligevel ikke kan huske ens tidligere liv? Det er vel lidt spildt så?”Nej det er det ikke, for de ting man lærer, vil ens sjæl huske og de ting vil man stadig kunne trække på i efterfølgende liv. Det kommer dog ikke til udtryk i bevidste erfaringer, men som at man ved hvad der ”føles rigtigt”. Man ved instinktivt eller underbevidst, hvad der er rigtigt og forkert. Deraf kommer også udtrykket at følge sin mavefornemmelse. Det er viden, men ikke på et bevidst niveau.

Formålet med at reinkarnere er simpelt fortalt, at ens sjæl ønsker at lære og udvikle sig, og her er den fysiske oplevelse på jorden noget helt særligt. Jorden betragtes som en barsk skole, men også som et sted hvor man kan opnå stor udvikling på kort tid. Oplevelsen på jorden har derudover det aspekt, at den er meget intens, netop fordi den er fysisk, og mange ting kan opleves anderledes smukt og mere intenst her, end på det ikke fysiske plan.

Jeg håber, at dette perspektiv vil bidrage til en større forståelse af livet og herunder, at man ikke behøver at frygte døden. Den fysiske død er blot en overgang til det ikke fysiske plan for ens sjæl og det behøver man absolut ikke at frygte. Der er massere af lys og støtte der. Den sande udfordring ligger i at manøvrere i livet her på jorden.

 Hvem er min sjælefamilie

Har du nogensinde følt, at du allerede kendte en person, selvom du kun lige har mødt vedkommende? Det gør du måske også – på sjæleniveau.

I den åndelige dimension, det vil sige når vi befinder os imellem de jordiske liv, følges vi med andre sjæle, der er på samme udviklingsniveau som os selv. Man kan kalde det for ens sjælefamilie eller ens sjælegruppe. Denne primære sjælegruppe består typisk af omkring 15 sjæle, men man har observeret, at den kan variere fra 3-25 sjæle. Den primære sjælegruppe kan betragtes som en form for

studiegruppe, sjælevenner eller sjælefamilie, som vi mødes med og følges med i mellem livene (dvs når vi kun eksisterer i den åndelige dimension). Det er ikke nødvendigvis kun disse sjæle, som man omgås med i de jordiske liv. Forældre vil typisk ikke tilhøre den primære sjælegruppe, mens meget tætte venner, søskende eller ægtefæller med større sandsynlighed kommer fra ens sjælegruppe.

Medlemmer af samme sjælegruppe vil normalt interagere under de fysiske liv på jorden og kan være involveret i oplevelser med vigtig læring. Min erfaring er, at man møder nogle mennesker, som man meget hurtigt og let connecter med. Det er som om, man allerede kender dem. Det mener jeg kan være er en indikation på, at man har mødt en fra sin sjælegruppe.

Foruden den primære sjælegruppe findes der sekundære sjælegrupper, der kan beskrives som andre sjælegrupper, som ens egen sjælegruppe interagerer med, men mere overfladisk. I det jordiske liv vil den slags sjæle eksempelvis kunne være kortvarige bekendtskaber. Det kunne være en gymnasieven, som vi ikke efterfølgende har kontakt til, eller en ferieflirt.

Meget udviklede sjæle vil have mindre tilknytning til deres sjælegruppe i det åndelige, da de er travlt optagede af andre gøremål.

mor og datter
Sådan tyder du kropssprog

Kropssprog

Sådan tyder du kropssprog

DET SIGER HOVEDET:
Sænket hoved
Kan tyde på manglende selvtillid. Hvis du giver en anden person en kompliment og vedkommende sænker hovedet, kan vedkommende være genert og have et dårligt selvværd.

Hovedet på skrå
Tyder på interesse i noget eller nogen og udstråler noget moderligt og omsorgsfuldt. Tilter en person hovedet skråt fremad kan det være tegn på skepsis eller seen ned på andre.

Rører sig i ansigtet
Når en person rører sit øre kan det være en indikation på ubeslutsomhed og usikkerhed. Berøring af næsen kan indikere tvivl på det, der bliver sagt. Det kan også betyde afvisning af en ide. Berøring af hagen kan tyde på forsvarsposition eller trodsighed.

Støtter hovedet
Hviler personen foran dig hånden under hagen som en støtte, tyder det på, at personen tænker eller bearbejder det, du siger.

Leger med håret
Leger personen foran sig med sit hår: nulrer det eller tager det om bag øret, kan det være tegn på usikkerhed.

Rødme
En lille huskeregel er, at kvinders kinder tit bliver røde, når de bliver generte – hos mænd er det ørerne.

 

DET SIGER OVERKROPPEN:
Skuldrene tilbage
Kan demonstrere kraft og mod.

Åbne arme
Betyder ofte, at personen er komfortabel i dit selskab og villig til at tale og kommunikere. Det samme er tilfældet, hvis hænderne hviler bag nakken.

Krydsede arme
Danner en form for skjold eller barriere. Det kan være tegn på usikkerhed, utryghed eller ubehag. Det samme er tilfældet, hvis en person lægger arme eller taske foran sig under en samtale ved et bord.

Berøring af hals
Berøring af forsiden af halsen kan vise, at personen er interesseret i eller bekymret over det, du siger.

Delvis armkrydsning
Tager den ene arm fat i den anden, kan det være et tegn på, at personen over for dig trøster sig selv og holder sig selv mentalt oppe.

Fingre presset mod hinanden
Hvis en person presser fingerspidserne sammen, viser det normalt, at personen tænker over eller evaluerer det, der bliver sagt.

Åbne håndflader
Åbne og opadrettede håndflader er ofte et tegn på åbenhed, venlighed og tryghed. Det kan skyldes, at man i fortiden på den måde viste, at man ikke bar våben. I mange tilfælde viser man, at man er ufarlig, ved at vende håndfladen opad – som når en mand byder en kvinde op til dans. Han vender håndfladen opad for at skabe tryghed og vise, at han ikke er farlig.

DET SIGER ØJNENE:
Øjnene er sjælens spejl, siges det. Og det er ikke helt løgn, hvis man skal tro fagbøger i tankelæsning og kropssprog.

Store pupiller
Store pupiller er tegn på engagement. Snak med din samtalepartner om noget meget kedeligt
– at kopimaskinen på arbejdet er irriterende for eksempel. Læg mærke til størrelsen på hans pupiller. Skift så emne til noget, der virkelig optager ham: hans børn eller hans favorit-fodboldhold. Læg mærke til, hvor tydeligt du ser pupillerne udvide sig, når han pludselig bliver engageret i samtalen.

Sænket blik
Sænker en person blikket, kan det tyde på generthed, frygt, skyldfølelse eller underkastelse.

Sammenknebne øjne
Sænkning af øjenbrynene og sammenknibning af øjnene (som når du får solen i øjnene) illustrerer et forsøg på at forstå det, der bliver sagt. Hvis den person, du taler til, gør dette, så ved du, at du skal uddybe det, du siger, lidt mere.

Øjenkontakt
Har personen over for dig svært ved at se dig i øjnene, kan det skyldes manglende selvtillid. Kigger han eller hun tværtimod direkte ind i dine øjne, mens I taler, viser det selvsikkerhed. Står du selv i en situation, hvor du skal fremstå sikker i din sag, er et tip at kigge på punktet mellem den anden persons øjne. Skifter du mellem de to øjne, virker dit blik flakkende, og du vil virke knap så selvsikker.

Blink
Man har en tendens til at blinke oftere, hvis man er nervøs, eller hvis man prøver at evaluere en anden.

Hurtigt blik væk
Hvis din samtalepartner bliver irriteret over noget, du siger, er det en almindelig reaktion at tage et hurtigt kig til en af siderne.

Kigger opad
Når vi danner indre billeder, kigger vi opad. Det kan komme til udtryk på to måder:
Kigger op til venstre: Når vi husker episoder eller ting, vi har oplevet, kigger vi op til venstre.
Kigger op til højre: Når vi konstruerer – altså forestiller os noget og tænker på, hvad vi ønsker, der skal ske i fremtiden – kigger vi op til højre.

Kigger til siden
Når vi tænker på lyd, kigger vi til siden. Det kan komme til udtryk på to måder:
Kigger til venstre side: Når vi husker lyde fra stemmer eller musik, vi rent faktisk har hørt, kigger vi til venstre side.
Kigger til højre side: Når vi rekonstruerer – altså forestiller os en lyd – kigger vi til højre side.

Kigger ned
Kigger ned til højre: Når vi husker på følelser og fysiske sansninger, kigger vi ned mod højre.
Kigger ned til venstre: Når vi taler med os selv, har en intern diskussion og løser logiske problemer, kigger vi skråt ned mod venstre.

Spørger du en person, hvordan ferien gik, og han eller hun først retter blikket opad mod venstre og derefter hurtigt ned mod højre, inden vedkommende svarer, ved du med andre ord, at hun først tænkte på, hvordan der så ud, og derefter bekræftede erindringen med, hvordan det føltes.
Og observerer du for eksempel, at din veninde kigger ned til venstre, når I taler sammen, er der en god sandsynlighed for, at hun har en indre dialog kørende.

Dækker munden
Nogle mennesker tager hånden op til munden, når de taler – det er typisk et tegn på usikkerhed eller generthed.

DET SIGER UNDERKROPPEN:
Vi har dårligt styr på de signaler, vi udsender med ben og fødder. Måske fordi vi det meste af tiden har dem gemt væk under et bord.

Stå med spredte ben
At stå med spredte ben og fødderne langt fra hinanden signalerer magt og dominans.

Når en person sidder med benene spredt, er det ofte tegn på, at vedkommende føler sig sikker i sine omgivelser.

Hænder på hofter
Det at sætte hænderne på hofterne kan tyde på, at personen foran dig føler sig magtfuld. Det samme gælder fremskudte hofter og en tilbagelænet overkrop.

Krydsede ben siddende
Kvinder sidder ofte med krydsede ben – helt vanemæssigt – og uden det behøver at betyde noget som helst. Når benene er krydset, kan man ofte se, i hvilken retning interessen er. Er venstre ben for eksempel lagt over det højre, så peger den venstre fod mod højre – og det er i den retning, interessen og åbenheden er.

Krydsede ben stående
Tegn på utryghed. Personen over for dig er på vagt og ikke helt tryg ved jeres dialog.

Hvilende ben
Når den ene ankel eller det ene ben hviler på det andet knæ, tyder det på magt, selvsikkerhed og konkurrencelyst.

Vippende ben
Vipper en person med sin fod eller sit ben, er det tegn på kedsomhed. Personen over for dig keder sig ved jeres samtale og er ikke mentalt til stede.

Tilmeld dig her nyhedsmail her

personer sidder på bænk
Hvad har du fokus på i dit liv?

Hvad har du fokus på i dit liv?

Ser du de halvtomme eller de halvfulde glas? Møder du verden med skepsis, mistillid og negative forventninger, eller er du stadig i stand til at se livets skønhed og mystik? Som børn var vi åbne og tillidsfulde, vi kunne se magien i livet og blive begejstrede over både stort og småt. Vi var fulde af livsglæde og energi.
Gennem opvæksten er vores umiddelbare væren blevet erstattet med alle mulige mere eller mindre negative fortællinger om os selv og andre, vores sansninger er blevet til synsninger, og i stedet for bare at være, skal vi nu være et eller andet. Vi lærer at identificere os med sociale og kulturelle roller, med vores evner, køn, alder, udseende osv. osv. - I takt med at vi ikke længere blot er centreret i en helt enkel og frydefuld oplevelse af væren, bliver vi gradvist mindre nærværende og mister evnen til at opleve livets dybere skønhed og lykke.

relax sten med hvidløg
Bliv ven med dig selv – en vej ud af stress

 Bliv ven med dig selv - en vej ud af stress.

Stress Hvordan mærker du det?

Måske har du ondt forskellige steder i kroppen, og lægen kan ikke finde nogen forklaring. Måske er du begyndt at huske dårligt og har svært ved at koncentrere dig. Måske er der tankemylder i hovedet, og du når aldrig frem til nogen løsning på det, du tumler med. Blodtrykket stiger måske. Hovedpine, mavepine, trykken i brystet. Du kan ikke falde i søvn og/ eller vågner mange gange om natten. Måske bliver du hele tiden syg af diverse infektioner. Du skændes med din familie, lunten er kort. De andre er så irriterende. Kunne de dog bare lade dig være i fred.

Nu skal alarmlampen lyse - du er stresset. Din krop prøver at fortælle dig noget. Måske slår du det hen med, “Jeg er lige inde i en travl periode,” “om to uger bliver det bedre,” “når bare jeg lige får gjort...” Men så kommer der bare noget nyt. Bild ikke dig selv ind, at det nok bare er sund stress.

Kontakt mig på

bo@desmaamiraakler.dk

Mobil: 21272948

 

kaffebønner der er væltet
Hvilken er du?” gulerod, et æg eller en kaffebønne?

Hvilken er du?” gulerod, et æg eller en kaffebønne?

Dette budskab er bestemt ikke nyt, men det kan være en stor hjælp til, at få sat tingene i perspektiv. Prøv at tænke; Hvilken er jeg? Er jeg guleroden, der virker stærk, men ved modgang og smerte, bliver blød og mister styrken?

Er jeg ægget, som starter med et blødt indre, men som ændres med varmen? Plejede jeg at have en mild ånd, men efter et dødsfald, en skilsmisse, en økonomisk byrde, eller en anden prøvelse, er jeg blevet hærdet og hård. Ser min skal ud, som den altid har gjort, men indeni er jeg bitter og med et hårdkogt hjerte?

Eller er jeg ligesom kaffebønnen? Bønnen, der ændrer det varme vand og de omstændigheder, der har forvoldt smerte. Når vandet bliver varmt, frigiver det en duft og en smag. Hvis du er ligesom kaffebønnen, så bliver du stærkere og ændrer din situation omkring dig, når tingene er allerværst. Når tingene ser mørkest ud og prøvelserne er på deres højeste, kan du så overkomme mere end du troede? Kan du løfte dig selv til et højere niveau?

SELVERKENDELSE

Hvordan håndterer du modgang? Er du en gulerod, et æg eller en kaffebønne?

Det er meget svært at kigge på sig selv med selverkendelse. Det kræver mod, at være fuldstændig ærlig overfor sig selv, og gøre noget ved det.

Om du er en kaffebønne, en gulerod eller et æg, så er der hjælp at hente. Få hjælp af Bo Fra de små mirakler til, at håndtere modgangen i dit liv.

Vær modig og kontakt Bo Thomsen nu.

Må vi alle sammen være som kaffebønnen og støtte dem, der er på vej dertil

Hvad Bo Thomsen kan gøre for dig

hænder til healing de små mirakler
Varme hænder

      Mine hænder brænder...

En healing kan opleves meget intens og kraftfuldt - og andre gange mere rolig eller dæmpet.
Når jeg healer, føles det som om mine hænder er som et blus, der skrues op eller ned for i kraft/styrke/varme. Det er ikke noget, jeg selv styrer, det sker bare…
De områder på kroppen der trænger til healing, føles som en magnet og når magneten aftager, fortsætter jeg til det næste område. De områder der ikke trænger healing, mærker jeg intet.
Ind imellem holder jeg mine hænder over kroppen og arbejder i auraen - kroppens energifelt. Jeg bliver sjældent træt i mine arme, fordi det ofte føles som om, de bliver holdt oppe af et springvand.
Når jeg færdes blandt mennesker, arbejder det i mine håndflader. De kan både være kolde og varme. Men ofte føles det som om de ”brænder”. I starten var jeg ved at blive skør over det og skyllede dem konstant i kold vand – i dag har jeg lært at leve med det.

familie går med deres lille barn
Mirakler sker hver eneste dag
Hvad er mirakler for mig
Mange tror at man kan "gå hen til sit livsformål"

Man skal gøre noget -måske ligefrem "særligt" for at "opnå sit livsformål".

Andre tror man skal VÆRE "noget særligt" for at "opnå sit livsformål".

En masse skønne sjæle tror man skal VÆRE på en bestemt måde for at "opnå sit livsformål".

Hvad er mirakler for jer

 

Mirakler sker hver eneste dag

hvis du ændrer din opfattelse af, hvad et mirakel er, vil du se dem over alt i dine omgivelser

Hvad er et mirakel, og hvordan skal mirakler forstås. Der er to måder at leve på:

 • Du kan leve som om ingenting er et mirakel, eller du kan leve som om alting er et mirakel.
 • Hvis vi kunne se klart, hvilket mirakel en enkelt blomst er, ville hele vores liv forandre sig.Kærlighed er den store mirakelkur. At elske os selv udvirker mirakler i vores liv.
 • At se, høre og føle er mirakler, og hver eneste del af mig er et mirakel.
 • Mirakler sker hver eneste dag; hvis du ændrer din opfattelse af, hvad et mirakel er, vil du se dem over alt i dine omgivelser.
 •  Et hvert værk står på en hvælving, der understøtter det; det er troen. Begejstring betyder ingenting; den kommer og går. Men hvis man tror, sker der mirakler.
   
kvinde springer ud fra træstub
Kropsterapi, hvis du er ramt af stress

 

Der er desværre rigtig mange danskere, der hvert år bliver ramt af stress.

 

Der er ligeledes også mange af dem, der selv formår at vende tilbage til en hverdag, der ikke er plaget af stress, men der er – desværre – også en lang række danskere af begge køn, der ikke formår at vende deres hverdag og dermed også komme tilbage til en hverdag, de faktisk kan nyde, da den er fuldstændig fri for stress og bekymringer i denne forbindelse.

Der er rigtig mange af disse personer, der forsøger sig med at væld af forskellige tiltag.

Der er nogen, der vælger at tage fri og rejse ud i verden, andre forsøger sig med massage og dertil er der også mange, der vælger at besøge enten en psykolog eller en psykoterapeut, der forsøger at inspirere dem til at lægge stressen på hylden og dermed også vende tilbage til en almindelig hverdag, der ikke længere er plaget af stress.

Overvej kropsterapi, hvis du er ramt af stress

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det er en rigtig god idé, at du sørger for at overveje at se nærmere på kropsterapi, hvis du er plaget af stress.

Der er rigtig mange, der er af den opfattelse, at det er noget, der handler om psyken, når man er stresset, og det skal der bestemt heller ikke være nogen tvivl om, at det også gør – men det er dog ikke udelukkende psyken, der plages af stress.

Hvis du bliver ramt af stress, så skal der dog ikke være nogen tvivl om, at det er på din krop, du kommer til at kunne mærke det mest.

Derfor er det også kun naturligt, at din krop rent faktisk bliver tolket som en del af den behandling, du efterfølgende bør undergå, for at kunne vende tilbage til din dagligdag – og det er lige netop dét, der er hele tanken bag kropsterapi, der er begyndt at blive mere og mere udbredt her i landet.

Mange har sagt farvel til stress som følge af kropsterapi

På trods af, at kropsterapi endnu ikke er blevet helt udbredt i Danmark, så er det ikke ensbetydende med, at der ikke allerede er rigtig mange danskere, der er blevet fri fra en stressramt hverdag, fordi de har undergået kropsterapi af en dygtig terapeut, der har valgt

Hvad er en Mentor

          Mentor

Som Mentor kan jeg hjælpe dig gennem en svær periode af dit liv.

Der kan være mange grunde til, at man ikke føler at man har overblikket i sit liv.

Vi skal blot erkende, at det ikke er unaturligt eller enestående, at vi mennesker kan opleve følelsen af afmagt.

Vi lever jo bare vores liv, og vi er ikke herre over hvilken vej det drejer nogle gange.

Men det stærkeste træk – Det er at bede om hjælp.

Indsigt
På mentorforløbet vil du få et nyt sprog og vigtige nye begreber til at kunne sætte både dine egne og andre menneskers eksistentielle eller spirituelle oplevelser ind i en større forståelsesramme.

Når vi beskæftiger os med dybe eksistentielle temaer og den transpersonlige dimension af os, er det vigtigt at have nogle gode “landkort” at navigere efter.

Jordforbindelse
Bo Thomsen har en meget praktisk tilgang til spirituel udvikling.

Som mentor deler han sine egne erfaringer gennem mere end mange år med dig og giver dig masser af konkrete måder at omsætte dine indsigter og oplevelser på i din almindelige hverdag.

Rummelighed
Mentorforløbet foregår i en usædvanlig åben, hjertelig og gensidig respektfuld atmosfære med plads til forskellige mennesketyper, baggrunde og erfaringer.

her i De små mirakler under mento arbejder vi med fire markant forskellige former for selvfølelse

 Selvtilllid:

Når vi føler selvtillid, er det typisk fordi, vi er gode til noget, har opnået noget særligt, ser godt ud eller har opnået en vis status socialt, arbejdsmæssigt, økonomisk eller lignende.

De fleste af os er på godt og mindre godt opdraget med, at vi er det, vi gør. Vi lærer tidligt at identificere os med det, vi gør godt eller mindre godt. Vores identitet og dermed selvfølelse er med andre ord for en stor dels vedkommende hæftet op på vores præstationer

 Selvværd:

Når vi føler os værdifulde, er det typisk fordi vi oplever, at vi er værdifulde og vigtige for andre mennesker, ikke mindst for dem vi holder af, og for dem vi gerne vil høre til.

I ca. 5-7 års alderen begynder det at betyde noget for os som børn, at andre kan lide os og accepterer os. Følelsen af at være elsket er selvfølgelig helt afgørende fra den spæde start på livet, men omkring skolealderen udvikler vi vores sociale selv, hvor det nu bliver mere og mere vigtigt for os, hvordan andre opfatter os. Det gør det, fordi vi har et voksende behov for at høre til og for at være en betydningsfuld del af fællesskabet.

Selvrespekt

Når vi har en vis selvrespekt, er det typisk fordi, vi har nogle gode idealer og livsværdier, som vi identificerer os med, og som vi vel at mærke i rimeligt omfang er i stand til at efterleve.

Selvrespekten eller selvagtelsen, som vi også kunne kalde det, er en selvfølelse, som typisk dukker op lidt senere i vores udvikling. Vi skal lige være gamle nok til at finde ud af, hvad der er godt, sandt og smukt for os, og hvad vi står for som mennesker. Det hjælper selvfølgelig ganske meget på vores oplevelse af selvrespekt, når vi er i stand til at gøre det vi siger og sige det, vi gør. At være i stand til at forøger som oftest selvagtelsen ganske betydeligt.

  

 

 

meditation
Sådan kommer du ud af smerter

Lad os tale om ting du skal give dig selv lov til, eller følelsesmæssige tilladelser.

Det er muligt, at du aldrig har hørt om dem.

Faktisk bliver de ikke studeret i skolerne og dine forældre har måske ikke tænkt på at dele dem med dig.

Følelsesmæssige tilladelser er vigtige ingredienser for at have et glad, afbalanceret liv.

De består af friheder og følelser, der kan helbrede dig i vanskelige tider.

Noget som vi alle ved er, at folk det meste af tiden fokuserer på deres ydre eksistens.

Du bekymrer dig om at komme godt ud af det med andre mennesker. Det er bedre, når du tilbyder det bedste af dig selv til verdenen.

Men hvorfor ikke starte nu med at fokusere dit blik indad?

Tro det eller ej, det er sådan du får en ægte opvækkelse: se indad for at være mere fri udenpå.

I dag foreslår vi, at du opdager fem tilladelser du kan give dig selv til at fremme personlig vækst. Start med at gennemføre dem i dag. Faktisk er to ting alt hvad du behøver for at opnå dette:

Mod og ønsket om at være lykkelig.

5 tilladelser for din følelsesmæssige vækst

Men… hvad er tilladelser af lykke? Hvornår var sidste gang, du sagde til dig selv “Jeg har tænkt mig at være lykkelig?” Vi ved, at det ikke er let, at det er svært at bryde frifra dine forpligtelser til at gøre, hvad du ønsker.

Nøglen er dog balance, og frem for alt at give dig selv lov til at være lykkelig, uanset hvad du gør. Vær opmærksom på disse fem vigtige ting.

 1. Jeg giver mig selv lov til at være, hvem jeg er, og jeg vil ikke ændre mig for nogen

Du vil måske blive overrasket, men folk ændrer sig meget ofte på grund af deres ydre påvirkninger. Nogle gange kan en relation være stormfuld og kompliceret og begrænse mange af en persons egenskaber.

 • Du stopper med at være den du er for at blive en andens skygge. Du glemmer at tage vare på dig selv, og i sidste ende kommer du til at leve med mere frygt end håb.
 • Du må ikke ændre dig for nogen. Forsvar, hvem du er, dine værdier, din indre skønhed. Giv dig selv tilladelse til at fejre, hvem du er, uden at skulle yde ofre.
 1. Jeg giver mig selv lov til at føle og forstå mig selv

Det sker meget ofte: du føler dig frustreret, vred på en anden, såret eller skuffet. I stedet for at udrede denne følelsesmæssige knude for at nå frem til en løsning, holder du følelsen betændt i bunden af dit hjerte.

 • Vi forestiller os, at der ikke sker noget, “alt er fint”, når det i virkeligheden ikke er det.
 • Gør ikke dette – giv dig selv lov til at føle, at forstå, at løse, og til at helbrede. At have følelsesmæssig frihed er nødvendigt for at opbygge din lykke.
 • På den anden side så forstå, hvad du føler og vid, hvordan det kan påvirke visse ting og folk vil give dig mulighed for at kende dig selv meget bedre. Giv dig selv lov til at dykke ned i dine mørkeste steder, bringe dem frem i lyset og helbred dem.

Se også: Medafhængige forhold: bånd der gør ondt

Ingen tvivl om noget vil tvinge dig til at stå over for meget af din frygt og de uløste problemer, der er blevet trukket med til nutiden.

 1. Giv dig selv lov til at søge, hvad du vil

Før du begynder at lede efter, hvad der vil gøre dig glad, skal du være klar over, hvad du ønsker. Det er forunderligt, men mange mennesker lever deres liv med følelsen af tomhed indeni, fordi de ikke kender deres prioriteter, eller hvad de har brug for at være lykkelig.

 • Giv dig selv lov til at finde indre ro. Lad ikke nogen gøre dig bitter eller tvinge dig til at gøre ting, der ikke passer med dine værdier.
 • Giv dig selv lov til at gøre hver dag værd at leve. Uanset det faktum, at du har pligter og opgaver: giv dig selv en time eller to til dig selv til at gøre, hvad du vil.
 • Sæt mål, du ønsker at kæmpe for; hav korte og langsigtede drømme.
 • Fokuser på dit liv, så dine drømme presser dig til at køre på, til at kæmpe, hver gang du åbner dine øjne om morgenen.
 1. Hav altid ret til din egen mening og giv dig selv ret til at udtrykke dig

Vær ikke stille – praktiser oprigtighed hver dag i dit liv. Kun på denne måde vil du føle denne følelsesmæssig balance, hvor det du tænker og føler svarer til, hvad du gør og siger.

 1. Giv dig selv lov til at lukke nogle kapitler

Afslutte cyklusser og lukke kapitler er ikke helt let. I virkeligheden er der mange mennesker, der nægter at gøre det. De tror, det er bedre at tie, at udholde og bo i en dynamik, der gør dem ulykkelige, fordi det er alt, hvad de har.

Gør ikke dette:

giv dig selv lov til at være glad og i stand til at forlade det, der ikke støtter dig, hvad der sårer dig, og hvad der ikke føles rigtigt.

Afslut kapitler og sige ja til de ændringer, der kommer til for det bedre, fordi de vil bringe dig nye muligheder for lykke. Vælg at vokse indefra for at være lykkelig på ydersiden.

Tillad dig selv disse fem tilladelser startende fra i dag.

person bestiger bjerg
5 ting du skal give dig selv lov til for følelsesmæssig vækst

Lad os tale om ting du skal give dig selv lov til, eller følelsesmæssige tilladelser.

Det er muligt, at du aldrig har hørt om dem.

Faktisk bliver de ikke studeret i skolerne og dine forældre har måske ikke tænkt på at dele dem med dig.

Følelsesmæssige tilladelser er vigtige ingredienser for at have et glad, afbalanceret liv.

De består af friheder og følelser, der kan helbrede dig i vanskelige tider.

Noget som vi alle ved er, at folk det meste af tiden fokuserer på deres ydre eksistens.

Du bekymrer dig om at komme godt ud af det med andre mennesker. Det er bedre, når du tilbyder det bedste af dig selv til verdenen.

Men hvorfor ikke starte nu med at fokusere dit blik indad?

Tro det eller ej, det er sådan du får en ægte opvækkelse: se indad for at være mere fri udenpå.

I dag foreslår vi, at du opdager fem tilladelser du kan give dig selv til at fremme personlig vækst. Start med at gennemføre dem i dag. Faktisk er to ting alt hvad du behøver for at opnå dette:

Mod og ønsket om at være lykkelig.

5 tilladelser for din følelsesmæssige vækst

Men… hvad er tilladelser af lykke? Hvornår var sidste gang, du sagde til dig selv “Jeg har tænkt mig at være lykkelig?” Vi ved, at det ikke er let, at det er svært at bryde frifra dine forpligtelser til at gøre, hvad du ønsker.

Nøglen er dog balance, og frem for alt at give dig selv lov til at være lykkelig, uanset hvad du gør. Vær opmærksom på disse fem vigtige ting.

 1. Jeg giver mig selv lov til at være, hvem jeg er, og jeg vil ikke ændre mig for nogen

Du vil måske blive overrasket, men folk ændrer sig meget ofte på grund af deres ydre påvirkninger. Nogle gange kan en relation være stormfuld og kompliceret og begrænse mange af en persons egenskaber.

 • Du stopper med at være den du er for at blive en andens skygge. Du glemmer at tage vare på dig selv, og i sidste ende kommer du til at leve med mere frygt end håb.
 • Du må ikke ændre dig for nogen. Forsvar, hvem du er, dine værdier, din indre skønhed. Giv dig selv tilladelse til at fejre, hvem du er, uden at skulle yde ofre.
 1. Jeg giver mig selv lov til at føle og forstå mig selv

Det sker meget ofte: du føler dig frustreret, vred på en anden, såret eller skuffet. I stedet for at udrede denne følelsesmæssige knude for at nå frem til en løsning, holder du følelsen betændt i bunden af dit hjerte.

 • Vi forestiller os, at der ikke sker noget, “alt er fint”, når det i virkeligheden ikke er det.
 • Gør ikke dette – giv dig selv lov til at føle, at forstå, at løse, og til at helbrede. At have følelsesmæssig frihed er nødvendigt for at opbygge din lykke.
 • På den anden side så forstå, hvad du føler og vid, hvordan det kan påvirke visse ting og folk vil give dig mulighed for at kende dig selv meget bedre. Giv dig selv lov til at dykke ned i dine mørkeste steder, bringe dem frem i lyset og helbred dem.

Se også: Medafhængige forhold: bånd der gør ondt

Ingen tvivl om noget vil tvinge dig til at stå over for meget af din frygt og de uløste problemer, der er blevet trukket med til nutiden.

 1. Giv dig selv lov til at søge, hvad du vil

Før du begynder at lede efter, hvad der vil gøre dig glad, skal du være klar over, hvad du ønsker. Det er forunderligt, men mange mennesker lever deres liv med følelsen af tomhed indeni, fordi de ikke kender deres prioriteter, eller hvad de har brug for at være lykkelig.

 • Giv dig selv lov til at finde indre ro. Lad ikke nogen gøre dig bitter eller tvinge dig til at gøre ting, der ikke passer med dine værdier.
 • Giv dig selv lov til at gøre hver dag værd at leve. Uanset det faktum, at du har pligter og opgaver: giv dig selv en time eller to til dig selv til at gøre, hvad du vil.
 • Sæt mål, du ønsker at kæmpe for; hav korte og langsigtede drømme.
 • Fokuser på dit liv, så dine drømme presser dig til at køre på, til at kæmpe, hver gang du åbner dine øjne om morgenen.
 1. Hav altid ret til din egen mening og giv dig selv ret til at udtrykke dig

Vær ikke stille – praktiser oprigtighed hver dag i dit liv. Kun på denne måde vil du føle denne følelsesmæssig balance, hvor det du tænker og føler svarer til, hvad du gør og siger.

 1. Giv dig selv lov til at lukke nogle kapitler

Afslutte cyklusser og lukke kapitler er ikke helt let. I virkeligheden er der mange mennesker, der nægter at gøre det. De tror, det er bedre at tie, at udholde og bo i en dynamik, der gør dem ulykkelige, fordi det er alt, hvad de har.

Gør ikke dette:

giv dig selv lov til at være glad og i stand til at forlade det, der ikke støtter dig, hvad der sårer dig, og hvad der ikke føles rigtigt.

Afslut kapitler og sige ja til de ændringer, der kommer til for det bedre, fordi de vil bringe dig nye muligheder for lykke. Vælg at vokse indefra for at være lykkelig på ydersiden.

Tillad dig selv disse fem tilladelser startende fra i dag.

urter i morter
Din livsplan indeholder

God ide at tale med egen læge, hvis du er meget trist

Hvis du er meget ked af det, meget frustreret eller lignende, kan det være en god ide, at du taler med din egen læge.

Det kan være, at der er noget alvorligere galt. Har du for eksempel en depression, kan det være, at du har brug for medicin.

Der findes også en række tilbud, som du har mulighed for at få, hvis du henvender dig til din egen læge.

De er ofte gratis, hvilket kan gøre, at det er en god ide, at du starter der.

Hvis du ved, at du ikke er deprimeret, men at dine problemer skyldes noget andet for eksempel lavt selvværd, behøver du ikke at gå til lægen først.

Der kan du kontakte den behandler, som du ønsker at arbejde med, direkte.

Lige meget hvad kan det være en god ide for dig at kontakte en behandler på egen hånd. Der kan ofte være lang ventetid i det offentlige, og når du har fundet modet til at begynde at arbejde med dine problemer, handler det bare om at kaste dig ud i det.

de små mirakler
Tanker følelsser

3 Tips til at slippe negative tanker og følelser

Negative følelser er en del af livet, som ikke kan undgås. Negative følelser spiller en vigtig rolle,

fordi de kan motivere dig at skabe forandring.

Hvis du eksempelvis er ked af at gå på arbejde, er det følelserne, som får dig til at tage springet og skifte job.

Men de fleste negative følelser tjener ikke noget formål. Tænk på alle de gange du holder fast i en følelse,

selvom du intet kan gøre for at tilfredsstille den? Fx hvis du er bitter på din ekskæreste,

sur fordi det regner eller utilfreds med dit udseende?

I sådanne tilfælde kan du ikke bruge de negative tanker og følelser til noget.

De hjælper dig ikke til handling, de suger blot energi og livsglæde.

1. Bevidstgørelse

Det ubevidste kontrollerer dig. Det du er bevidst om, kan du håndtere. Derfor er første trin, at du finder ud af, hvad du præcist føler.

Følelser opleves i kroppen. Derfor skal du gå dybt ind i kroppen og mærke alle energier, fornemmelser og stemninger.

Sindet er hurtigt til at sætte ord på og putte en følelse i en kasse. Men så snart du sætter ord på, stopper du med at være åben for nye indtryk.

Så vent lidt med at sætte ord på. Start med blot at mærke og være med dig selv.

Hvis det er svært for dig, kan du træne din kropsbevidsthed.

Prøv nu at give fornemmelserne og følelserne navn. En trykken i brystet kan fx hedde sorg eller smerte. Du kan også lave dine egne kombinationer,

fx kærligheds-smerte eller vrede-angst. En måde at teste et ord på er at sige ordet mentalt ind i kroppen, der hvor følelsen sidder,

og fornemme om følelse og ord passer sammen. Hvis det ikke føles helt rigtigt, kan du ændre ordet og prøve igen.

Samtale er en anden måde at sætte ord. Du kan snakke med dig selv, en ven eller terapeut – eller du kan skrive om følelsen i din dagbog.

At snakke om sine følelser er en effektiv måde at tage energien ud af følelserne.

Ofte er det nok at blive hørt, for at humøret ændres til det bedre.

Mange gange er bevidsthed nok til at en følelse forsvinder. Bare det at vide, hvad der går dig på, er beroligende og helende.

Bevidsthed kan også få dig til at indse, om en følelse er ubegrundet eller urimelig, hvilket også gør det nemmere slippe den.

2. Hils følelsen velkommen

Negative tanker og følelser gør det sværere at slippe dem. Derfor skal du fuldt ud acceptere al din negativitet, før du kan slippe den.

Når du hilser en følelse eller tanke velkommen, har du gjort dig selv en smule større, og du kan bedre håndtere både dine følelser og tanker.

Accept er et universalmiddel mod negativitet og modstand. Hvis du vil have fred, bliver du nødt til. at slippe din modstand mod det som er.

Modstand forandrer ingenting, tværtimod. Accept betyder ikke at du passivt lader stå til, men at du forholder dig frit og kreativt til nuet.

Når accepterer din situation og stopper med at kæmpe imod, tager energien ud af vreden, sorgen og smerten.

3. Brug kroppen

Følelser sidder i kroppen: En klump i halsen, mavepine, ubehag i brystet, spændinger i skuldrene osv.

Jo mere fastlåst kroppen er, desto mere fastlåst bliver følelsen. Det er bl.a.

Derfor at yoga, tai chi, og forskellige former for kropsterapi er effektive midler til at løsne op for traumer og følelsesmæssige blokeringer.

Når du føler dig overmandet af negative følelser så brug kroppen: Lav simple strækøvelser, sving med armene, gå en tur, lav styrketræning,

få massage, hop og dans, lav yoga osv. Når du har fået løsnet kroppen op, er det meget nemmere at give slip på negativitet.

Især åndedrættet påvirkes af negative tanker og følelser. Hvis du eksempelvis er bange eller ked af det, bliver åndedrættet overfladisk og uroligt.

Derfor er dybe vejrtrækninger en effektiv måde at slippe negativitet og spændinger. Det er simpelt men effektivt: Træk vejret dybt og roligt, så både maven og brystkassen udvides.

Lav øvelsen i nogle minutter, indtil du mærker indre ro og balance. Jo mere du fokuserer på åndedrættet desto bedre. Det gør øvelsen mere effektiv, og forhindrer samtidigt at nye negative tanker opstår.

de små mirakler
Personlig og spirituelle plan

Personlig-og spirituel udvikling er et kursus som gør os i stand til at finde ind til hvem vi er, får os til at finde nye ressourcer i os selv, som er med til at give dig en dybere mening med dit liv.

Det er et kursus som har det åndelige aspekt med, i modsætning til alm. selvudvikling, som kun tager hensyn til sindet og egoet.

Derfor vil du her stifte bekendskab med den åndelige dimension, ex. hvad er sjæl. psyke, ego, chakraer,  osv.

 Vi vil lære grundlæggende teknikker, bl.a. indenfor meditation,  og  forskellige øvelser,

 Vi vil arbejde, med sjælskontakt, tankens kraft og åbning af hjertet m.m.

 Det vil glæde mig, hvis jeg må være med til at være en igangsætter for din personlige og spirituelle udvikling.

de små mirakler
Spirituel Udvikling

Hver eneste uge møder jeg mennesker, som er inde i en dyb og positiv personlig og spirituel udvikling, men som synes, at det kan være virkelig svært at have sit spirituelle liv og sig selv i dybeste forstand med både på arbejdet, i den travle hverdag med familien og ikke mindst i de situationer, hvor det brænder på med stress eller konflikter i parforholdet.

symboler healing
Livskraften med chakra

Få testet og genoprettet dine chakra – psykiske centre

Ved harmonisering af chakraerne vækkes livskraften og vi kan mærke vi er levende med mere velvære og en følelse af at være hel.

En anbefalings værdig Healing, der også er velegnet som suplement til anden behandling.

At have opmærksomhed på, og arbejde med sine Chakra er en slags “genvejsterapi”, da test af chakraerne kan hjælpe os med, at pejle direkte hen til problemernes kerne.

Er der uløste konflikter, ubearbejdede belastede oplevelser i et chakra, vil dette efter al sandsynlighed dukke op for, at vi kan lære af og arbejde med de uløste konflikter på et senere tidspunkt i vores liv.

Inde i centrum minder chakraerne om hvirvelstrømme, som bestandig trækker livskraften eller den kosmiske energi omkring os ind til støtte af energilegemet.

Når en person er syg, vil ét eller to af chakraerne ofte have energimæssigt underskrud og derfor kræver særligt opmærksomhed.

Andre gange kan et chakra blive alt for energimættet, hvis det konstant trækker energien ind, men ikke automatisk omsætter den.

At arbejde og få afbalanceret sine chakrar er derfor et kraftigt ellement til bedre behandling ved sygdom og følelsesmæssige problmer.

Chakra Healing foregår liggende på behandlerbriks fuldt påklædt.

Chakra betyder “hjul” eller “hvirvelstrøm” også kaldet Sanskrit, der realterer til de 7 energi centre:

hænder der holder hinanden
Livspraksis

Vokser du stadig som voksen

Om hvem der vokser, og hvorfor det er vigtigt.

Når vi taler om personlig udvikling eller selvudvikling er det i de fleste tilfælde uklart, hvad vi mener med det, og hvad det i det hele taget er, der udvikler sig.

Bo Thomsen skelner mellem at vokse op og vågne op.

Når vi taler om personlig udvikling eller selvudvikling er det i de fleste tilfælde uklart, hvad vi mener med det, og hvad det i det hele taget er, der udvikler sig.

Bo Thomsen skelner mellem at vokse op og vågne op.

I hans terminologi er det selvet som vokser op og modnes, mens vi vågner op til vores dybeste identitet, som han kalder for vores essens.

Det er to meget forskellige processer

de små mirakler
Hvad jeg tror på

At alle mennesker fortjener at have et liv med glæde, ro og mening, og at vi har brug for flere livsglade og langtidsproduktive mennesker

At stressbehandling skal være fleksibel, tilgængelig og inspirerende –

At man kan ændre verden ved at blive den man egentligt er.

Når du finder din egen ro og styrke hjælper du automatisk andre bare ved at være den du er – det spreder sig som ringe i vandet

At selvom det ikke er din egen skyld, at du er ramt af stress, så har du den ultimative kontrol over, hvordan du håndterer dit liv – én dag og ét øjeblik ad gangen

ADHD navn
Børneliv med ADHD

Børn med ADHD mærker udmærket, at de er anderledes og har sværere ved tingene end deres kammerater.

De kan godt se, hvis de er til besvær hos folk omkring dem, og de er smerteligt bevidste om, hvis de driver forældre og lærere til vanvid, gør de andre børn kede af det osv.

Alle børn ønsker at gøre det godt og behage de voksne omkring dem. Alle børn ønsker at opføre sig pænt og have gode venner.

Når tingene alligevel mislykkes, er det fordi noget går galt i forhold til barnets formåen. Derfor må de voksne hjælpe på bedste vis, så barnet ikke vokser op med et selvbillede af, at det skuffer andre, er et forkert og ”dårligt barn”, der ikke duer til noget.

For det slider selvfølgelig på barnets selvværd, hvis barnet ikke ”ses” og håndteres hensigtsmæssigt.

Og det giver barnets vigtige udviklingsopgaver med at skabe en positiv jeg-opfattelse og danne positive relationer vanskelige vilkår.

Dermed stiger risikoen for, at barnet udvikler tillægsdiagnoser og andre sociale vanskeligheder.

Alle børn har som bekendt brug for omsorg, hjælp og støtte, bare fordi de er børn, og for børn med ADHD betyder det derfor et særligt stort behov for støtte og hjælp fra deres forældre og øvrige voksne.

Det stiller selvsagt store krav til de voksnes evne til tålmodighed, vedholdenhed, tolerance, viden og indsigt – særligt for de forældre, der pga. den høje arvelighed selv kæmper med opmærksomheds vanskeligheder.

Men det hårde arbejde betaler sig i høj grad.

Tank op på barnets selvværd

Som forælder til et barn med ADHD må du først og fremmest væbne dig med tålmodighed og så ellers øse af din kærlighed til barnet.

Det er et vedholdende og gentagende opdragelsesarbejde, som kan kræve mere af dig som forælder end det gør for forældre til børn uden ADHD.

Du skal vælge dine kampe og tænke mere langsigtet. Sørg for hele tiden at have fokus på at minimere konflikter i hverdagen, mens du tanker op på barnets selvværdskonto.

Så skal han eller hun nok lære en masse færdigheder på sigt og udvikle sig i en positiv retning. En af de beskyttende faktorer for børn med ADHD er netop, at forældrene og de professionelle har viden om ADHD, og at de er åbne og positive i deres tilgang til barnet og til netværket.

Prøv at se nærmere på kommunikationen til barnet.

Almindelig mainstream opdragelse og ”fejlfinding” er nemlig ikke hensigtsmæssigt overfor disse børn.

Som voksen bør man derimod bruge sin energi på:

foredrag de små mirakler
Foredrag om og med Bo Thomsen fra De små Mirakler

Har du lyst til at høre om mit liv, mine evner og behandlingsformer.

Så kom til foredrag torsdag den 5/10-17., i Middelfart .læs mere
Det bliver et sjovt og fantastisk lærerigt foredrag, om mit liv og mine måder at behandle på samt redskaber du kan bruge i dit eget liv.

Har du været til et foredrag hvor du følte at du var tilskuer og bare lyttede. Så lover jeg dig, at det kommer du ikke til her, for jeg tager dig med i debatten.

Jeg vil gerne have dig med på rejsen og garanterer at du selv kan genkende flere ting fra dit eget liv, når jeg fortæller om min liv og min rejse.

Så er du nysgerrig på energier og det spirituelle, så har du chancen her.

Det bliver en dejlig humørfyldt energiaften, fyldt med redskaber til dig og dit liv, fortalt over mit liv som Bo Thomsen.

Som menneske har vi behov for to planer: vi har et fysisk og et psykisk behov.

Inden for de to grupper er der flere grene som kan bruges så vi føler velvære og balance.

Rigtig mange mennesker går dagen igennem med handlemønstre som de ikke tænker over.

De er ikke særlig bevidste om hvad de laver og hvad de finder sig i, eller tillader at der bliver budt dem.

Vi lever efter de handlemønstre vi har lært op igennem livet, både på det fysiske og på det psykiske plan.

Denne manglende bevidsthed gør os triste, negative, trætte og for nogle ender det helt ude i psykiske sygdomme, lige fra mild stress til alvorlige psykiske lidelser.

Jeg har levet med spiritualiteten verden hele mit liv.

Har du været til et foredrag hvor du følte at du bare var tilskuer og sad og bare lyttede.

Så lover jeg dig at det gør du ikke her, for jeg vil gerne have dig med på rejsen og jeg garanterer at du selv kan genkende flere tingene i dit eget liv, når jeg fortæller jer om min Rejse” og tager jer med i debatten i mit foredrag.

Jeg kommer og fortæller min rejse gennem livet, til hvor jeg er i dag, og giver dig redskaber med hjem som du selv kan bruge i dit eget liv.