De Små Mirakler

Hvad er et mirakel, og hvordan skal mirakler forstås

hvis du ændrer din opfattelse af, hvad et mirakel er, vil du se dem over alt i dine omgivelser

 

Soul & Bodyterapi

Det er forskelligt fra menneske til menneske hvordan en behandling opleves, og kroppen vil naturligt blive korrigeret. Langt de fleste klienter oplever en stor virkning af behandlingen, allerede fra første behandling.

Clairvoyance - Spirituel rådgivning

Det vil være mig en stor glæde at hjælpe dig med det, der er vigtigt for dig i dit liv og give dig de værktøjer, indsigter og det kærlige skub, der kan forandre dit liv i stort og småt.

Hvem er jeg

Tusind tak – og velkommen om bord! Det er altid lidt underligt at skulle skrive om mig selv, da jeg lige så længe, jeg kan huske, har ville hjælpe andre mennesker og I det perspektiv, er min historie ikke vigtigt. Jeg har siden, jeg var 4 år talt med Engler ikke at nogle lærte mig det, da jeg blev født I et ikke troende hjem. Men min kommunikation startede, da jeg var utilfreds med, hvor jeg var landet. Jeg synes, at mine forældre var forkerte på det tidspunkt. Siden da har jeg haft mange psykiske oplevelser, som jeg først senere I mit liv har forstået.

Profil

Jeg hedder Bo Thomsen og er grundlæggeren af De Små Mirakler. Jeg arbejder i denne branche, for
di jeg slet ikke kan lade være.
Jeg ønsker at hjælpe andre til at få et dejligt liv. Jeg er healer, clairvoyant og har en stor indsigt i og omsorg for andre mennesker. Ud over det er jeg, foredragsholder, underviser . Jeg er årgang 1965, har en søn.og bor sammen med min tina,
Jeg er meget lige ud ad landevejen, siger tingene på en ærlig, næstekærlig og direkte måde. Jeg vil gerne medvirke til, at vi alle lever op til vores fulde potentialer.
Mærk efter i dit hjerte. Vil du med? iger dit hjerte ja? Så tilmeld dig til  en snak uden at tænke over det i 100 år og en madpakke og uden at liste alle bekymringer op. 
Det er enkelt. Og det er kuren mod tvivl.Den kur hedder  handling.
Få nyheder direkte i din indbakke


Kundeudtalelser

Lidt fra nogle af vores kunder
Nina fra Sjælland

Igennem en person jeg ikke kendte særlig godt fik jeg anbefalet Bo da vi havde brug for hjælp til vores hund, hvor jeg første gang, fandt ud af jeg selv havde brug for hjælp.

Mit liv har ikke været nemt, især ikke mit voksenliv, fik en depression som varede i rigtig mange år og fandt ud af da jeg startede med behandlinger hos Bo at jeg ikke var helt ovre den endnu, havde også været igennem en svær stress og et fald hvor jeg slog mit hoved kraftigt som jeg fik mén af. Jeg bor på Sjælland, men tog turen efter arbejde til Fyn for at få behandling - for så at køre hjem en 1 time efter igen, så meget betød det for mig at få det godt.

Jeg havde ikke haft det liv jeg har i dag, hvis jeg ikke havde mødt Bo, så jeg kan kun sige; vil du have det godt, så er det den bedste gave du kan give dig selv, for Bo er vanvittig dygtig.

Jeg går forsat med jævne mellemrum efter 3 år, så du skal ikke tro at 1-2 behandlinger, så er du ovenpå igen. (selvfølgelig afhængig af hvad du fejler) det tager tid.

Så en kæmpe tak til Bo for alt han har gjort, ikke kun for mig, men også familien.

Heidi

Jeg mødte Bo for snart 3 år siden på et kursus.
Jeg følte fra første dag at jeg kendte Bo. Vi behøvede ikke sige en masse, men forstod hinanden.
Da vores kursus var færdig, var jeg klar over, at jeg måtte arbejde videre med min selvudvikling.
Jeg havde mange ” lig i lasten” som der nu var åbnet op for.
Jeg valgte derfor Bo som min fremtidig coaster og mentor. Jeg har nu gået ved Bo i 2 år. Der hvor jeg er idag, kan jeg udelukkende takke selvfølgelig mig selv, men havde ikke været for Bo var jeg ikke kommet hertil hvor jeg er i dag.

Bo har altid været klar til at hjælpe mig, han har blidt skubbet mig i den rigtige retning, men aldrig mere end det som jeg var/er klar til.

Jeg startede i 2016/2017 på kursuset Soul Body terapi. Jeg er fortsat og er stadig i gang med kurset.
Først og fremmest for at selvudvikle mig endnu mere ,og finde helt ind til mig selv.
Gevinsten er så at jeg har fundet ind til mine medfødte evner, som jeg vil videreudvikle og bruge fremadrettet.
Jeg kan derfor varmt anbefale Bo. Han har en så stor forståelse for vores måde at være på. Hvad vi har oplevet i barndommen, og lære hvordan vi sætter det fri. Han kan se langt mere end vi aner.

Sanne Helle Sørnesen

Jeg vil gerne fortælle om min historie ang behandling ved Bo Thomsen fra De Små/store Mirakler.

Ha ha Jeg startede i august 2018 i et længere varig forløb og er stadig igang. Jeg har en lammet arm og har haft det i mange år, lige siden den 10 januar 2005. Jeg har været rigtig meget igennem, for at vække den til livs, men intet er lykkes. Og er blevet opgivet hver eneste gang total nedtur. I sommers tilbød Bo, at prøve med at vække min arm til livs og jeg tænkte okay, jeg har intet at miste, kun alt at vinde. Så jeg startede op. Efter efter nogen gange kom der lidt liv i tommeltot og nu efter 12 gange er der begyndt at være tegn på mere liv. Jeg kan med virkelig meget koncentration få tommeltot og pegefinger til at vippe. Samt en micro del få lille finger til at vippe. Er det ikke vild?? Jeg er dybt imponere, og Bo kan bare noget alle andre ikke kan. Noget ikke mange forstår. For mig er det ikke de små mirakler, men de store mirakler Bo laver. Jeg er virkelig høj af, at der er begyndende liv. Ikke noget andre har formået at få frem. Jeg glæder mig til videre forløb og Bo har givet mig så meget håb for, at jeg på et tidspunkt kan få funktioner i min arm og evt med tiden måske endda, kan give mine piger et kæmpe kram med begge arme. Hvor vildt er det ikke lige. Det er så meget i mit liv, der vil blive enormt meget letter. Tusinde tak Bo fordi du vil prøve og har givet mig håb og kampgejst til det vil lykkes, efter så mange år, det er virkeligt stort. Du er kræftdeme dygtig Bo. Ville ønske jeg kunne have sat en video ind af Bo s mega flotte arbejde Krammer fra en overlykkelig Sanne

Majbritt Skøtt

Jeg har været det et lille forløb ved Bo Thomsen over 4 gange, hver anden uge. Fra den 25 januar. Jeg startede i forløbet pga. at jeg havde svært ved at overskue min hverdag, pga manglende energi stress og depressioner. Samt smerte som migræne, nakke/ryg/skulder smerter. Jeg havde lært Bo at kende fra hundeverden og var meget betaget af hans kunnen. For Bo kan bare et eller andet uforklarlig og det virker bare. Bo brugte følgende behandlinger på mig Healing/ magnet behandling/ soul og body terapi/ clairvoyance coaching mm. Det var en super spændene oplevelse, og jeg fik virkelig lukket op for mig selv og jeg både tudede og grinede på skift. Samtidig var det hammer godt, at få soul body terapi, det hjalp både på smerterne både fysisk og psykisk. Den første gang fik han også kontakt med min bedstefar og sende Ham på den anden side. Det var virkelig en oplevelse gennem hele følelsesregisteret. Det har virkeligt givet mig rigtig meget. Jeg kom ud af min seng, fik fleksjob som jeg stadig har og en helt anden indsigt i mig selv. Jeg kan kun fra hjertet, varmt anbefale at prøve De Små Mirakler, det hjælper virkeligt på krop og sind. Jeg har også haft mine hunde i Bo s hænder og det hjalp også enorm meget. Bo er virkelig en mand der kan sit kram.

Kærlig hilsen maibritt

Anne marie / Ole

Min mand og jeg er kommet hos Bo til behandling I nu 3 1/2 år.

Vi har begge fået det meget bedre fysisk og psykisk. Vi kan derfor kun anbefale andre at prøve en behandling.

Det er utrolig hvad man kan få hjælp til og som giver større livs værdi

Majbritt Højland

 

Jeg startede hos Bo for ca. 4 år siden pga kronisk skinnebensbetændelse. Jeg var måske en smule skeptisk ☺️ men det blev hurtigt gjort til skamme.Ud over at Bo sendte mig næsten smertefri hjem, tog han fat i en del psykiske “knuder” som lå godt gemt væk inde i mig, hvilket gjorde jeg begyndte at få det bedre og kom mere i balance med mig selv.For mig har det været en fantastisk oplevelse og rejse, at starte behandling hos Bo, og jeg kommer jævnligt hos ham, for at holde min krop i balance, og sætter gerne andet til side for at komme til behandling.Jeg har også prøvet Tina’s “varmetæppe” hvilket også har været en fantastisk oplevelse for mig, efter en tur i varmen bliver jeg fuldstændig afslappet og har det helt fantastisk.Det er altid en fornøjelse, at komme ud til Tina og Bo, man bliver altid mødt med hjertevarme og smil og går altid derfra med ro i kroppen.Jeg har ingen skrupler overhovedet ved at anbefale behandlinger hos Bo og Tina og har gjort det til mange i min omgangskreds.

Se en oversigt over vores ydelser