Fedtfrysning

Du får 1 times fedtfrysning til kun 1.000 kr. Normalpris er 1.300 kr.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er det man betegner som en non-invasiv behandling. Det betyder, at der ikke foretages indgreb med brud på huden.

Ved en fedtfrysning nedkøles fedtceller til et temperaturområde fra 0 til -15°C alt efter maskine og behandlingsområde.

Du kan forvente at området minimeres med 20-30%. Du skal forvente 1-3 behandlinger. Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater. De fleste opnår den bedste effekt efter første behandling.

Benyt dig af vores kampagnetilbud og få en fedtfrysning behandling til 1.000 kr. Normalpris er 1.300 kr.

3 hurtige

Hvordan foregår det?

Et eller flere håndtag trækker depotet ind i håndtaget og nedkøler/fryser området, hvorefter fedtcellerne krystaliserer og udstødes af kroppen.

Hvor mange behandlinger?

Du skal forvente 1 til 3 behandlinger. Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater.

Hvornår ses resultatet?

De fleste kan se en umiddelbar effekt af fedtfrysningen, den endelige effekt viser sig op til 6 måneder efter behandlingen.

Vigtigt at vide

Drik vand
Drik masser af vand og undgå at indtage alkohol de første par uger efter behandlingen, da det binder fedtcellerne.

Massage af området
Massér området hver dag de første uger efter behandlingen for hjælpe kroppen med at udskille de døde fedtceller og skulpturere kroppen.

9109B84F-865B-4585-8363-F034F4346E27

Besøg vores klinik

Østergade 37 5500 Middelfart

Ring til os

21 27 29 48

Skriv til os

bo@desmaamirakler.dk

Populær og godkendt behandling

Efter der er foretaget millioner af behandlinger på verdensplan, har det vist sig at fedtfrysning er en attraktiv behandling og er også godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

En fedtfrysningsmaskine er ikke et avanceret produkt. Den består primært af forskellige håndtag, som trækker fedtdepotet ind i håndtaget via vakuum. Varmeplader i håndtaget starter en kort opvarmning af huden, hvorefter kølepladerne i håndtaget starter en fedtfrysningsbehandling.

Vores behandlere optimerer og justerer maskinen i forhold til den enkelte kunde og det område, der skal behandles. Efter ca. 45 minutter er behandlingen færdig og området masseres med hænder og vores G5-massagemaskine, eventuelt suppleret med shockwave behandling.

Vi kan anvende fra 1-4 håndtag på kroppen ad gangen.

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men derimod en måde at reducere fedtdepoter, der ikke kan tabes ved kostændring og træning. Behandlingen kan ikke fjerne fedtceller mellem muskler og organer.

Der kendes ikke til alvorlige bivirkninger af fedtfrysning. Det behandlede område kan være rødt eller endog blåligt i flere dage. Der kan være kortvarig følelsesløshed på det behandlede område, men det er overfladisk og forsvinder i løbet af et par dage.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.