Uddannelser som Sbtc.behandler

Uddannelse bliver holdt i middelfart på Østergade 37, middelfart

SBTC HEALING er under De Små Mirakler Sjæleshealing Sou&Body Terapi, og clairvoyance i en fantastisk effektiv og transformerende enhed, hvor det healende arbejde sker i kontakt med den universelle energi. Når du har kontakt med den universelle energi, vil du blive spejlet i din højeste sandhed, potentiale og livsmission og alle falske overbevisninger og identiteter/roller kan forløses.

I din sjæl ligger alle følelser gemt, de positive såvel som negative. Du kender måske godt det, at de negative følelser har det med at tynge mere end de lette, lyse og positive følelser. Måske er du bare særlig sensitiv og har brug for at lære sjælshealing.

Spirituel udviklingsgruppe

Dato 26/02

Spiritualitet i hverdagen  

Er du klar til at åbne op for at få spiritualiteten ind i din hverdag?Kunne du tænke dig at få nogle redskaber til nemmere at lukke spiritualiteten ind i din hverdag?
En oplevelse for livet.Du har nu mulighed for at deltage i vores work shop, med max 10 deltagere.En oplevelse, hvor du går hjem rigere om dig selv og hvad du indeholder.  

Pris 100,- kr

Mere info

Dato 26/02

Krystal/sten smykker og engle kort oplæg

Vi er så heldige, at vi får besøg af to skønne kvinder.
Kirsten, som er ejer af Engle Skyen,
kommer med hendes meget smukke, håndlavede smykker af sten og krystaller.
Dina, som ejer Goldenspirit, kommer og laver kort oplæg med englekort.
Både Engle Skyen og Goldenspirit, kan i finde på Facebook.

Vi har også salg af Aloe vera produkter fra Forever og engle figurer.

Kom og få nogle hyggelige timer. Der er kaffe og the på kanden.

Det sker hos

Klinik De små mirakler
Østergade 37
5500 Middelfart

 

Modul 1

Lørdag d. april   18-2020

Søndag d. april   19-2020

Kunne du tænker dig at arbejde med healing, hvor din store passion er dyr. Så er denne uddannelse noget for dig.  Du vil komme til at arbejde med healing til de 3 mest almindelige kæledyr - Hund,Heste og kat Forløbet består af 4 moduler, hvor du efter endt forløbe bliver i stand til at lave en fuld healing af en, hund eller en kat. Du vil kunne forløse gamle chok /traume tilstande og udføre en fjernhealing.

Hvad omhandler uddannelsen?

Vi skal arbejde med følgende emner over de 4 moduler

  • Energi - healing
  • Chakra
  • Beskyttelse
  • Etik
  • Chock /traume forløsning
  • Fjernhealing

Under hele forløbet skal I øve - både på hinanden og på dyr der kommer udefra. Der vil også være en del teori og det forventes, at der øves mellem modulerne. Det forventes at I har 5 øve klienter mellem hvert modul.