Ansigtsbehandling Fredericia

Her i klinikken, er det Tina det lave ansigtsbehandlinger.

En grundig behandling, med en vejledning i produkterne, med Aloe-vera fra Forever, til pleje af lige netop din hud. Produkterne kan købes i klinikken.

Renser effektivt uden at udtørre huden

Hydrating cleanser er en let og mild, fugtbevarende renselotion, der fjerner snavs, fedt og makeup. Indeholder ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt med tanke på den sarte ansigtshud.

Til hvem?

Afrensning af huden danner grundlag for en velfungerende hudplejerutine. Alle har brug for en god renselotion – og hydrating cleanser er med sin milde og effektive formel et glimrende valg til alle hudtyper.

Første trin i din daglige hudplejerutine

Afrensning morgen og aften er alfa og omega for huden. Det er ekstra vigtigt om aftenen, hvor du fjerner alle de påvirkninger, huden har fået i løbet af dagen: sminke, forurening og de affaldsprodukter, huden udskiller, når vi sveder. En afrenset hud er også en forudsætning for at få den bedste effekt af din dag- og natcreme.

Renser uden at irritere

Vores egen Aloe vera spiller, med sine hudplejende, fugtbevarende og blødgørende egenskaber, hovedrollen i hydrating cleanser. Blødgørende er også solsikkeolie, der er rig på linolsyre og E-vitamin. Olien opløser effektivt snavs og fjerner den varsomt fra huden. Kokosnøddesyre, æbleaminosyre og glycinbaserede ingredienser plejer også huden, men er hovedsagelig overfladeaktive, rengørende stoffer, der opløser snavs og fedt uden at irritere eller udtørre huden.

Plejer huden

Capryloylglycerin beskytter og plejer huden og bidrager til en silkeblød fornemmelse. Glycerin beskytter huden, og har en god evne til at sprede sig og danne en fugtbevarende barriere på huden. Endelig er hydrating cleanser også beriget med den hudplejende aminosyre L-arginin samt C- og E-vitamin.

Rent og glat resultat

Sammen giver disse ingredienser et glimrende resultat. De er både hudplejende og fugtbevarende, og huden føles glat, ren og silkeblød. Hydrating cleanser indeholder hverken parfume eller sulfater.

Flere produkter i serien

Infinite by Forever™ omfatter også: firming serum, collagen complex og restoring crème. Passer også perfekt sammen med vores andre avancerede hudplejeprodukter.

Ansigtsbehandling i Fredericia

350,-

  • 45 minutter
  • En grundig behandling, med en vejledning i produkterne, med Aloe-vera fra Forever, til pleje af lige netop din hud. Produkterne kan købes i klinikken.


Book tid online

Tips & Tricks


vamtam-theme-circle-post

 Category Nyheder

Loven om tiltrækning


March 14, 2020

Edit
Tanke kommer før handling Her hos i De Små Mirakler taler vi ofte om, at…

Read More