mælkebøtte

Tanke kommer før handling

Her hos i De Små Mirakler taler vi ofte om, at handling er hvad, der leder til resultater. Det er vigtig at gøre noget, hvis man ønsker at ændre sit liv. Man kan ikke bare sidde og vente på at livet sker, man er nødt til selv at tage styring.
Grunden til at vi fokuserer så meget på handling er, at det er nemt at kommunikere og forstå.
Men som denne artikel gerne skulle have gjort klart, kommer tanke før handling. Det vigtigste du kan ændre i dit liv er således ikke, hvad du gør, men hvordan du tænker. Hvis du begynder at tænke dig selv som succesfuld, så skaber du positive følelser i dig selv, der vil lede til positive handlinger, og til slut skaber resultater, du ønsker.
Det er derfor, vi plejer at sige, at en person med det rigtige mindset altid vil nå sit mål.
Hvis du synes, at denne tankegang om Loven om tiltrækning virker spændende, så er det fordi, at det er den! Det er et fantastisk redskab til at opnå dine mål her i livet. Her hos De Små Mirakler er det præcis denne ændring, vi arbejder med til dagligt.
Nu skulle du også gerne have fået et lille indblik i, hvad der skal til for at opnå dine mål i fremtiden.