billede af et lille dyr

Hoste

Forløsning ved halschakra

Ofte vil dybt åndedræt føre til hoste. At hoste er en fantastisk måde at forløse følelser i kroppen på. Det bidrager til at rense halschakra for energiblokeringer og til at lukke de følelser ud, som ligger dybt begravet. Husk, at halschakraet styrer din evne til at udtrykke din sandhed. Når du begynder at hoste noget af din smerte ud dukker tidspunkter i dit liv op, hvor du enten ikke bliv hørt elle ikke tog bladet fra munden. Jeg opfordrer personen til at lukke sine følelser ud med hosten. Jeg lader dem vide, at det er et sundhedstegn og et tegn på forløsning, og siger, at de skal blive ved med at gøre det. Hvis de begynder at bøje sig forover for virkelig at få gang i hosten, gør jeg alt, hvad jeg kan for at hjælpe dem. jeg holder på deres ryg eller skuldre, hvis det føles rigtigt at gøre det. Jeg gør alt for, for at være personens rygrad, mens vedkommende konfronterer sin sorg og sine perioder med skam. Jeg siger, at de skal lukke det hele ud. Efterhånden som de hoster mere og mere fører dette som regel til tårer og, igen til en dybere forløsning