relax sten med hvidløg

 Bliv ven med dig selv – en vej ud af stress.

Stress Hvordan mærker du det?

Måske har du ondt forskellige steder i kroppen, og lægen kan ikke finde nogen forklaring. Måske er du begyndt at huske dårligt og har svært ved at koncentrere dig. Måske er der tankemylder i hovedet, og du når aldrig frem til nogen løsning på det, du tumler med. Blodtrykket stiger måske. Hovedpine, mavepine, trykken i brystet. Du kan ikke falde i søvn og/ eller vågner mange gange om natten. Måske bliver du hele tiden syg af diverse infektioner. Du skændes med din familie, lunten er kort. De andre er så irriterende. Kunne de dog bare lade dig være i fred.

Nu skal alarmlampen lyse – du er stresset. Din krop prøver at fortælle dig noget. Måske slår du det hen med, “Jeg er lige inde i en travl periode,” “om to uger bliver det bedre,” “når bare jeg lige får gjort…” Men så kommer der bare noget nyt. Bild ikke dig selv ind, at det nok bare er sund stress.

Kontakt mig på

bo@desmaamiraakler.dk

Mobil: 21272948