kaffebønner der er væltet

Hvilken er du?” gulerod, et æg eller en kaffebønne?

Dette budskab er bestemt ikke nyt, men det kan være en stor hjælp til, at få sat tingene i perspektiv. Prøv at tænke; Hvilken er jeg? Er jeg guleroden, der virker stærk, men ved modgang og smerte, bliver blød og mister styrken?

Er jeg ægget, som starter med et blødt indre, men som ændres med varmen? Plejede jeg at have en mild ånd, men efter et dødsfald, en skilsmisse, en økonomisk byrde, eller en anden prøvelse, er jeg blevet hærdet og hård. Ser min skal ud, som den altid har gjort, men indeni er jeg bitter og med et hårdkogt hjerte?

Eller er jeg ligesom kaffebønnen? Bønnen, der ændrer det varme vand og de omstændigheder, der har forvoldt smerte. Når vandet bliver varmt, frigiver det en duft og en smag. Hvis du er ligesom kaffebønnen, så bliver du stærkere og ændrer din situation omkring dig, når tingene er allerværst. Når tingene ser mørkest ud og prøvelserne er på deres højeste, kan du så overkomme mere end du troede? Kan du løfte dig selv til et højere niveau?

SELVERKENDELSE

Hvordan håndterer du modgang? Er du en gulerod, et æg eller en kaffebønne?

Det er meget svært at kigge på sig selv med selverkendelse. Det kræver mod, at være fuldstændig ærlig overfor sig selv, og gøre noget ved det.

Om du er en kaffebønne, en gulerod eller et æg, så er der hjælp at hente. Få hjælp af Bo Fra de små mirakler til, at håndtere modgangen i dit liv.

Vær modig og kontakt Bo Thomsen nu.

Må vi alle sammen være som kaffebønnen og støtte dem, der er på vej dertil

Hvad Bo Thomsen kan gøre for dig