Hvad kan Healing gøre for dig

Healing er en smuk og gammel healingsform, der nænsomt men dybt healer og bearbejder dit energisystem på alle planer - både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Under en Healing fungerer jeg som kanal for den universelle, kærlige livsenergi, der skaber, er tilstede i og opretholder alt.

Healingen sigter mod at afbalancere og forbedre flowet i dit energisystem samt genaktivere og styrke dine iboende, selvhelbredende kræfter.

Efter en Healing kan du som minimum forvente at have en følelse af større overskud og indre ro, mindre stress og tankemylder, din jordforbindelse vil være forbedret, ligesom fysiske skavanker vil være blevet mindre eller helt forsvundet.

Hvordan foregår Healing

Efter en indledende samtale ligger du behageligt og afslappet på en briks, fuldt påklædt og gerne med et tæppe over dig.

Ved hjælp af forskellige håndpositioner på din krop aktiveres den universelle livsenergi og kanaliseres til og fra de steder i dit energisystem, hvor der er behov for det.

Eventuelle beskeder vil blive videregivet til dig.

Konsultation

Jeg tilbyder i forbindelse med udsendelses rækken at hjælpe børn og unge mennesker med psykisk uro, privat konsultation som man selv kan booke

Første gang skal der bestille en times sindsro, hvor vi skal møde hinanden og sammen finde ud af hvad der videre frem, skal gøres.

Typisk vil det herefter være halve timer, der er brug for.

Healing den sidste udvej

Hvordan healing kan hjælpe dig og børn med diagnosen ADHD.

Behandlingen healing er helt enkel og meget naturlig, da den i sin grundform aktiverer modtagerens egen iboende indre ro.

ADHD er en mere og mere udbredt diagnose. I øjeblikket vurderer psykiatere, at 6 % af befolkningen lider af ADHD, som bl.a. viser sig ved impulsivitet, uopmærksomhed og udadreagerende adfærd over for omgivelserne.

Healing kan påvirker ADHD i meget høj grad. Så længe der ikke er tale om deciderede hjerneskader, men blot om underudviklede kredsløb i hjernen, kan vi træne disse kredsløb op.

Vi ser, at healing har stor virkning på alle med ADHD. De falder til ro, bliver omgængelige, kan koncentrere sig og deres adfærd aftager betydeligt.

Healing sessioner

De fleste har behov for 5-10 sessioner. 15-20 % har behov for mere. Ofte, hvis der er tale om andre diagnoser sammen med ADHD, er det nødvendigt at healer mere end 30 - 40 sessioner. I et enkelt tilfælde har vi været oppe på 50 sessioner.

Personer med ADHD kan ofte godt "mærke" hvordan andre mennesker har det, men har svært ved selv at styre deres følelser og udbrud mod andre. Dette skyldes, at informationsstrømmen til den forreste del af hjernen ikke har et optimalt flow. Hvis dette flow er svagt, reagerer man ud fra instinkter og ikke ud fra fornuften.

Derfor virker børn og unge med ADHD voldsomme og impulsive, da flowet til den rationelle del af hjernen er svækket.