Healing til dyr

Lider din hund, kat eller andet dyr, af fysiske eller psykiske problemer !Har du selv problemer, eller bare trænger til ny energi.

Healing kan hjælpe dit dyr og dig.

Vi vil holde et foredrag om healing og dyre velfærd, hvis der er interesse for det.

Kunne du være interesseret, så skriv dig på listen.

Hundens adfærd i mørketen.

Hunde ejere oplever tit at deres hunde ændrer adfærd når det bliver mørkt udenfor.

Hundene kan blive nervøse eller de kan blive vagtsomme, nogen gange truende i deres adfærd over for andre levende i deres omgivelser i vintermørket.

Som os selv, er hunden rigtig dårlig til at se det er stille stående og kan meget let blive forskrækket, hvis især et menneske pludselig begynder at bevæge sig lige foran og hunden har sin opmærksomhed et andet sted.

Omvendt ser hunden, organismer der bevæger sig super godt i forhold til vores menneske syn, ( husk på hunden er bygget til at jage ting der bevæger sig i mørke) og hunden vil som regel ha helt styr på det der bevæger sig længere væk foran.

Men alt det som hunden oplever i mørket, vil vi som hunde ejere ser. Hvis du ser rigtig efter, vil du også se at din hund tit ændrer adfærd alt efter hvor I går henne og hvilken oplevelser den har på de forskellige strækninger.

På strækninger hvor hunden er blevet usikker eller direkte bange, vil du se denne adfærd hos hunden lang tid efter.

Hvis forskrækkelsen er rigtig kraftig kan du faktisk stå med en hund der for altid vil ha det dårligt ved at gå på den strækning i mørke og er du bund hamrende uheldig kan dette sprede sig til alle hundens ture i mørke.

Omvendt kan man til gengæld også se det modsatte hos en hund. En rolig hund der gear total op og er spændt som en flitsbue på strækninger hvor den ved der er mus eller andet som vækker dens legelyst eller dens jagt instinkt.

Jeg har selv prøvet at måtte gå en tur uden hund, for at fjerne et jern rør hvor der var mus i, det tog min hund ganske mange gange, ja, det er Molly jeg mener 🙂 at finde ud af at røret ikke var der mere og derfor heller ingen mus, herefter begyndte hun at falde ned igen på vores ture.

Når det er mørkt bruger hunden sin lugte sans mere end den ville gøre i dagslys og dette gør at hunden anstrenger sig og er mere spændte på deres ture efter mørkets frembrud og der skal ikke meget til før at hunden kan blive forskrækket, eller fange musen som du slet ikke aner er der. I sådan en situation, kan hunden gøre 3 ting, den kan forsvare sig, flygte eller lege og fornemmelsen hunden får ved oplevelsen vil sidde i hunden længe efter.

Mange gange opfatter vi slet ikke det der ændrer vores hundes adfærd, da der kan være tale om oplevelser på sekunders varighed, men vi kan se det på vores hundes mange gå ture.

Så du er altså ikke alene om at ha dette problem med din hund, og det er meget mere almindeligt end man umiddelbart tror.

Men ros til os hunde ejere, vi er altså automatiske mere opmærksomme på vores hunde i mørket og derfor ser vi tit noget i deres adfærd som vi ikke ville se på en hyggelig lys sommer aften.

Dyrenes genvej til et godt liv

Dyrene kan jo ikke fortælle os med ord, hvor ondt noget gør, eller hvor ubehageligt noget er, og derfor vil en healing, hvor jeg åbner op for fastlåste energistrømme, ofte kunne hjælpe dit kæledyr.

Healing hjælper med at genskabe balance lige der, hvor der er brug for det, både på det bevidste og det ubevidste plan.

Energien kender ikke til tid og rum, derfor er det også en mulighen at få fjern healing til dit kæledyr, hvis det ikke er muligt at komme til mig i klinikken.

Den er lige så effektiv, men jeg kan så selvfølgelig ikke rådgive dig om det, jeg ser og lægger mærke til på samme måde, som hvis du kommer hos mig i klinikken med dit kæledyr.

  • Træthed i krop eller sjæl
  • Smertelindring
  • Svimmelhed
  • Følelsesmæssige ubalancer
  • Stress

Og meget mere