Soul & Bodyterapi

Det er forskelligt fra menneske til menneske hvordan en behandling opleves, og kroppen vil naturligt blive korrigeret.

Langt de fleste klienter oplever en stor virkning af behandlingen, allerede fra første behandling.

Jeg tilbyder kombinations behandling - oftest har et menneske behov for flere indgangs vinkler til at løse et specifikt problem.

  • Muskelterapi
  • Inkarnerings masage
  • Healing
  • Clairvoyance

Ved første behandling sammensætter de behandlingsformer som du vil have glæde af i din gode udvikling.

Gi dig selv en hel ny oplevelse med Soul & bodymassage

1 times healende massage
Behandlingen foregår ved en blid helkropsmassage, der stimulerer dine 7 chakra, så der kommer balance i kroppen.

Der skabes ro og balance, hvilket sætter en selvudvikling i gang. soul bodymassage er en massage, der starter fra ansigtet ned til fødderne.

Der arbejdes på at fjerne blokeringer, så du kommer i balance og derved finder vejen ud af din ubalance.

I kroppen samles der blokeringer, hvor symptomerne kan være ømhed i kroppen, og at man kan have svært ved at finde sin vej i livet.

De blokeringer fortæller lidt om, hvorfor du har de ubalancer.Man skal være opmærksom på at man får olie i ansigtet, på ben og fødder.

Prisen

500, kr per behandling pakke på 3 behandlinger er 1300,-

Soul & Body-massage

Er en helkrops-massage fra ansigt til fødder.

Denne massage form giver sjælen ro og balance til at være i kroppen. Via chakra-viden samt deres betydning og placering, vil man kunne tolke samt aflæse klientens krop og derved behandle klientens psykiske/fysiske-blokeringer.

Man skaber ro og balance samt sætte selvudviklingen i gang, hvilket er vigtigt for at kunne finde sig selv og den vej man skal i livet.

På latin betyder 'inkarno' i kødet, og denne chakra-baserede soul body massage handler i allerhøjeste grad om at sjælen finder plads i kroppen, bliver mere tilstede i kroppen og i livet. For, at dette kan ske med mest balance er det nødvendigt at Inkarneringsmassøren kærligt for hjulpet klienten til, at udrense de ubalancer og blokeringer der måtte være for at sjælen virkelig kan komme til udtryk i kroppen, således at vi mærker, smager, hører, siger, føler og ser, at livet er en gave… og at alle opgaver, blot er gaver oppefra som vi skal lære at pakke op.